Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αναχώρησε η αποστολή των Παραολυμπιακών

Η ελληνική παραολυμπιακή αποστολή αναχώρησε για το Λονδίνο μετά από ειδική εκδήλωση που έγινε στο αεροδρόμιο
Με ειδική πτήση της «Olympic Air» αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» η ελληνική ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους ....

14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο χώρο του αεροδρομίου, απ' όπου θα αναχωρήσει η ομάδα, η γενική γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, έκανε λόγο για μια μεγάλη αθλητική στιγμή, αλλά και για έναν μοναδικό αγώνα, όπως είναι αυτός που δίνουν οι αθλητές με προβλήματα αναπηρίας:
«Είναι σημαντικό που όλοι οι αθλητές μέσω της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό βγαίνουν από το σπίτι και δίνουν το παράδειγμα σε όλους μας, παράδειγμα ψυχής, το οποίο τόσο πολύ χρειαζόμαστε αυτές τις ώρες σαν ελληνικός λαός.
Είναι σημαντική η αποστολή που επιτελεί η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και θα ήθελα να συγχαρώ γι' αυτό τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Γιώργο Φουντουλάκη.
Είμαι σίγουρη ότι θα μας κάνετε υπερήφανους γι' ακόμη μια φορά και πως θα επιστρέψετε νικητές από το Λονδίνο».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Γιώργος Φουντουλάκης, τόνισε πως «απογειωνόμαστε έχοντας συντροφιά τους κύκλους της "Olympic Air", οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι θα είναι γούρικοι στο δύσκολο έργο που θα έχουμε στο Λονδίνο.
  Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και να δημιουργηθεί εντός της ελληνικής αποστολής ένα μοναδικό δέσιμο σαν οικογένεια».
Από την πλευρά της, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ της «Olympic Air», Ρένα Σωτηριάδου, είπε ότι «εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει με υπέρβαρο και μπόλικο χρυσό στις αποσκευές της».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια