Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θρίλερ στην Πάρο με οστά

Σε ένα θρίλερ με ανατριχιαστικά επεισόδια εξελίσσεται ο εντοπισμός οστών σε γνωστή παραλία της Πάρου.
Τα ευρήματα, όπως αποφάνθηκαν οι ειδικοί, ανήκουν σε άνθρωπο.
Οι αρχές προσπαθούν να ρίξουν άπλετο φως στη μυστηριώδη υπόθεση που συγκλονίζει το νησί των Κυκλάδων.
Τα οκτώ τμήματα από ....

οστά ανθρώπινου κρανίου βρέθηκαν λίγα μέτρα από την παραλία Πυργάκι, η οποία είναι σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την Παροικιά και δεν είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστη. Ενα από τα οστά ήταν ορατό με γυμνό μάτι, ενώ τα υπόλοιπα βρέθηκαν σε μικρό βάθος.
Παρά την εκσκαφή που έκαναν άνδρες του αστυνομικού τμήματος και του λιμεναρχείου Πάρου, δεν βρέθηκαν άλλα.
Τα μακάβρια ευρήματα εστάλησαν αμέσως σε ειδικό εργαστήριο της Αθήνας για ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι πρόσφατα.
Σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινήσει έρευνα από την αστυνομία.
Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο τα οστά να βρίσκονταν θαμμένα εκεί από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ή ακόμη και από την Αρχαϊκή περίοδο, γεγονός που θα σημάνει την έναρξη ανασκαφών στην περιοχή.
Τα οστά εντόπισε Ελληνας παραθεριστής λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, την ώρα που έκανε μπάνιο στην παραλία.
 Ο άνδρας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα οστά βρισκόντουσαν σε απόσταση μόλις 4 - 5 μέτρων από την ακτή και ήταν ανάμεσα σε χώμα και άμμο.
Ετσι, ενημέρωσαν με τη σειρά τους τη λιμενική αρχή που έστειλε ειδικό κλιμάκιο.
Στον χώρο υπήρχαν οκτώ τεμάχια ανθρώπινων οστών διαφόρων μεγεθών, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί αν ανήκουν σε άνδρα ή σε γυναίκα.
Το περιστατικό προκάλεσε νέα αναστάτωση στους κατοίκους της Πάρου, μετά την άγρια κακοποίηση της 15χρονης από έναν Πακιστανό στην παραλία Χρυσή Ακτή και την εν ψυχρώ δολοφονία του οδηγού ταξί από πυρά ληστών, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη λίγες ημέρες μετά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια