Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Angelina στη Χαλκιδική

«Δεν παντρεύομαστε ακόμη!»
Κάθε εβδομάδα τώρα τελευταία ψάχνουμε να βρούμε τι θα γίνει τελικά με το θέμα του γάμου της Angelina Jolie και του Brad Pitt. Παντρεύονται, δεν παντρεύονται, κλέφτηκαν;
Περιοδικά και εφημερίδες έκανν το ένα άρθρο πίσω από το άλλο αναπαριστώντας τον μελλοντικό τους γάμο στην ....

έπαυλή τους στη Γαλλία, υποθέσεις περί νυφικού, στολισμού κλπ...
Τα ξένα πρακτορεία τους έψαχναν στην Αγγλία και στη Γαλλία ενώ αυτή βρίσκονται στην Ελλάδα. Λίγες μέρες πριν ιδιοκτήτης εστιατορίου ρώτησε την Angelina αν σκοπέυουν τελικά να παντρευτούν άμεσα, όπως π.χ. αυτό το Σαββατοκύριακο. Η απάντησή της;

Αφού έβαλε τα γέλια είπε: «Αγαπάμε την Ελλάδα υπερβολικά για να φύγουμε. Έχουμε ακόμη να επισκεφθούμε κι άλλα νησιά, πριν επιστρέψουμε στη Γαλλία!»
Η Angelina, ο Brad και τα παιδιά τους ταξιδεύουν με ιδιωτικό υπερπολυτελές γιοτ και έκαναν το πέρασμά τους τόσο από τη Μύκονο όσο και από την Σαντορίνη. Οι πελάτες του εν λόγω εστιατορίου τρελάθηκαν που τους είδαν, τους απαγόρευσαν όμως να τραβήξουν φωτογραφίες.

Εκτός από το ζεύγος Brangelina οι Robert De Niro και John Travolta, τίμησαν τα ελληνικά νησιά, o Ethan Hawke βρίσκεται για γυρίσματα στη Μάνη, ενώ ο Tom Hanks κλασικά δεν αποχωρίζεται την Αντίπαρο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια