Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 Ντέιτον: 21.000 εθελοντές

Λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία προετοιμασίας των 14ων Παροαλυμπιακών Αγώνων, τη λαμπαδηδρομία , αλλά και τη μετάβαση από Ολυμπιακούς σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, έδωσε στη δημοσιότητα ο εκτελεστικός διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής, Πολ Ντέιτον, στην καθιερωμένη ενημέρωση των ΜΜΕ.

Για τους εθελοντές των Παραολυμπιακών Αγώνων:
«Περίπου τα 2/3 των εθελοντών μας, δηλαδή περίπου 21.000 άτομα, θα βρίσκονται και στους Παροαλυμπιακούς Αγώνες. Έχουν λάβει εντατική εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της μετάβασης και θα διαπιστώσετε ότι είναι τόσο εκθαμβωτικοί και καλοί στα καθήκοντά τους, όπως και οι προκάτοχοί τους».
 Για τη λαμπαδηδρομία:
«Είναι μια 24ωρη λαμπαδηδρομία, με διαφορετικό concept σε σχέση με αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα υπάρξουν περίπου 580 λαμπαδηδρόμοι που θα κάνουν ένα ταξίδι 90 μιλίων. Σήμερα το βράδυ θα καταλήξει στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης».
Για τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της μετάβασης από Ολυμπιακούς σε Παραολυμπιακούς Αγώνες:
"Έχουμε μετατρέψει περίπου 300 λεωφορεία, ώστε να έχουν ειδικό χώρο για αναπηρικά αμαξίδια. Έχουμε προχωρήσει σε κάποιες μετατροπές σε κράσπεδα, με ειδικά μπάρες, ενώ η χορηγός αυτοκινητοβιομηχανία έχει προσθέσει κάποια προσβάσιμα οχήματα στο στόλο της.
Για τα εισιτήρια:
«Θα διατεθούν περίπου 2,5 εκατομμύρια. Από αυτά έχουν διατεθεί ήδη τα 2.4 και κατά τη διάρκεια των αγώνων θεωρούμε ότι θα υπάρχει sold out, με την καθημερινή πώληση να φτάνει τις 10-15.000 εισιτήρια»

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια