Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ξανά μαζί!

Aπό πρώην… εχθροί, νυν συνεργάτες.
Πιο συγκεκριμένα, οι δύο καλλιτέχνες επί σειρά ετών ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος δεν κατέληξε σε γάμο, άλλα είχε επισφραγιστεί με το ευτυχές γεγονός του ερχομού του γιού τους Χάρη.
Ωστόσο, η ζωή τους έπαιξε περίεργα παιχνίδια και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους αλλά και μια σειρά…
εχθροπραξιών με δηλώσεις που άφησαν εποχή στον κόσμο της σοουμπίζ.
Ο λόγος για τους τραγουδιστές Έλενα Γκρέκου και Βαλάντη, οι οποίοι κάποτε υπήρξαν μαζί ως ζευγάρι κι έχουν φέρει και στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Χάρη!
Ο Βαλάντης έφτιαξε ξανά τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα, την οποία και παντρεύτηκε. Κάτι που δεν έκανε η Έλενα Γκρέκου. Αφοσιώθηκε στην καριέρα της αλλά και στο μεγάλωμα του μονάκριβου γιού της.

Σε μια από τις συνεντεύξεις της στον Τύπο, η Έλενα Γκρέκου είχε δηλώσει πως ο Βαλάντης δεν υπάρχει πια για εκείνη παρά μόνο τυπικά, αφού τυγχάνει να είναι ο πατέρας του γιου της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν με ενόχλησε ποτέ που δεν παντρευτήκαμε. Οι σχέσεις μας πια είναι τυπικές και είναι κάτι που το έχω αφήσει πια στο παρελθόν. Έχει τελειώσει πια αυτό από το μυαλό μου και είναι κάτι που δεν μ' ενδιαφέρει, ούτε καν να συζητάω. Είναι κάτι που μου είναι εντελώς αδιάφορο. Είναι ένα πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή μου μόνο επειδή υπάρχει ο Χάρης, ο γιος μας. Δεν υπάρχει ούτε κακία, ούτε κάτι άσχημο να πω, απλά δεν υπάρχει πια».

Σήμερα πλέον, λίγα χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι τα βρήκαν τελικά μεταξύ τους ως φίλοι και μάλιστα θα βρεθούν να τραγουδούν και στην ίδια πίστα από τις 19 Ιουλίου μαζί με τον τραγουδιστή Νικηφόρo.
real

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια