Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νεκρός ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε - μια εβδομάδα νεκρός

S. Stallone: Ήταν για μια εβδομάδα νεκρός - Όλες οι εξελίξεις!
Από υπερβολική δόση χαπιών πέθανε ο γιος του "σκληρού" του Χόλιγουντ Sylvester Stallone, Sage. Ήταν πεθαμένος για πάνω από μία εβδομάδα κι αυτό φάνηκε από το κρύο σώμα του.
Σύμφωνα με τελευταίες αναφορές....
βρέθηκαν συνταγογραφημένα χάπια στο χώρο όπου βρέθηκε και η σωρός του Sage Stallone και η αστυνομία τώρα εξετάζει εάν ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία ή ατύχημα. Η αυτοψία αναμένεται να γίνει στις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με το ΤMZ ο 36χρονος σκηνοθέτης ζούσε σε ένα δωμάτιο γεμάτο σκουπίδια και το σώμα του βρισκόταν εκεί άψυχο περίπου για μια εβδομάδα. Μια πηγή είπε ότι ο Sage ζούσε σαν ερημίτης και είχε να επικοινωνήσει για πάνω από μια εβδομάδα με την οικογένειά του, πριν βρεθεί το άψυχο σώμα του. Μια οικονόμος που είχε βρεθεί και πριν από μια εβδομάδα στο σπίτιτου, είχε πάρει εντολές να μην μπάινει ποτέ στο δωμάτιό του, του οποίου η κατάσταση όπως περιγράφει είναι αηδιαστική και μυρίζει απαίσια.

Ένας φίλος τον είχε συναντήσει δύο εβδομάδες πριν από τον θάνατό του και λέει πως έδειχνε μια χαρά και υγιής. Ο θάνατός του ήταν ξαφνικός.

Το πτώμα του άτυχου Sage μεταφέρθηκε κατευθείαν στο ιατροδικαστικό εργαστήριο και όχι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές το ασθενοφόρο έφτασε στο διαμέρισμα του Sage στο Λος Άντζελες στις 3:05 το απόγευμα, τοπική ώρα και επί 25 λεπτά γινόταν προσπάθεια ανάνηψης χωρίς αποτέλεσμα, γι' αυτό και το ασθενοφόρο αποχώρησε με τη σωρό του Sage μέσα σε μισή ώρα.

Συντετριμένος ο Sylvester Stallone δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του. Μόλις χτες βρέθηκε στο φεστιβάλ Comic Con στο Σαν Ντιέγκο όπου ξαναβρέθηκε με τον άλλο "σκληρό" του Χόλιγουντ Arnold Schwarzenegger.
Ο δικηγόρος του νεαρού Σταλόνε αποκάλυψε ότι το άψυχο πτώμα του βρήκε η οικονόμος του.
Ο Sage είχε παίξει στο πλευρό του πατέρα του το 1990 στην ταινία Ρόκι 5 υποδυόμενος τον γιο του Robert Balboa.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια