Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

To τζην περπατάει!

Με ένα ανατρεπτικό και εξαιρετικά εντυπωσιακό Denim Parade το street wear brand πολυτελείας G-Star RAW ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του πρώτου flagship store στην Αθήνα στο THE MALL Athens.
Μια ομάδα 8 αγοριών και κοριτσιών με αναπάντεχα denim outfits περπάτησαν σε κεντρικά σημεία της Κηφισιάς, της Γλυφάδας, σε παραλία των....

 νοτίων προαστίων και φυσικά στο ΤHE MALL, προκαλώντας επιφωνήματα έκπληξης και ενθουσιασμού.
Την παράσταση έκλεψαν τα τρία μοντέλα που το κεφάλι τους ήταν καλυμμένο με ομοίωμα ρινόκερου από denim, που αποτελεί μασκότ για το brand.
Οι ανύποπτοι περαστικοί που συνάντησαν το denim group, καθώς και οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου αιφνιδιάστηκαν από την αλλόκοτη παρέλαση και έσπευσαν να αποθανατίσουν το πρωτότυπο αυτό θέαμα.
Φίλοι της G-Star που ήταν εκεί για να δουν από κοντά το Denim Parade με τα rhino girls, επισκέφθηκαν το κατάστημα για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με ρούχα από τα αγαπημένο τους brand.
Στο κατάστημα της G-Star RAW παρουσιάζεται πλήρης συλλογή ανδρικών και γυναικείων ειδών και αξεσουάρ, σε ένα περιβάλλον που αντανακλά τη φιλοσοφία, την αισθητική σχεδιασμού και την ακατέργαστη αυθεντικότητα της μάρκας.
Κάθε στοιχείο στο εσωτερικό του καταστήματος είναι σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο από την ομάδα interior design της G-Star χρησιμοποιώντας φυσικά και ακατέργαστα υλικά.
Αυτός ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός αναδεικνύει το denim στην πιο καθαρή του μορφή.
H ακατέργαστη αγνότητα και η λειτουργικότητα είναι αξίες που εκφράζονται και από τη συλλογή και από τα καταστήματα της G-Star RAW.
Ελένη Σενδόνα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια