Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ΕΛΤΑ βράβευσαν τους νικητές του διαγωνισμού EUROPA 2012

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου η απονομή των Βραβείων και των Επαίνων στους σπουδαστές των Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό των ΕΛΤΑ για την έκδοση της Ειδικής Σειράς Γραμματοσήμων «EUROPA 2012».
Ο διαγωνισμός αφορούσε τους σπουδαστές των....

 Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών Αθήνας, Φλώρινας και Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είχε ως αντικείμενο τη φιλοτέχνηση μακετών για την έκδοση της Ειδικής Σειράς Γραμματοσήμων «EUROPA» του έτους 2012 με θέμα «Visit Greece».
_ΜΑΚΕΤΕΣ 12.jpg
Συμμετείχαν συνολικά τριάντα τέσσερις (34) σπουδαστές με σαράντα οκτώ (48) μακέτες που αφού αξιολογήθηκαν από ειδική επιτροπή στελεχών των ΕΛΤΑ και καθηγητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών, επελέγησαν επτά (7) οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για το εικαστικό μέρος της Σειράς «EUROPA 2012».
_ΜΑΚΕΤΕΣ13.jpg
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν ως ακολούθως:
Α΄(πρώτο) και Β΄(δεύτερο) βραβείο η Παπαζήκου Βάια, σπουδάστρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών. Τα έργα της αποτέλεσαν τη σύνθεση του εικαστικού των δυο γραμματοσήμων της Σειράς «EUROPA 2012».
Έπαινο έλαβαν οι παρακάτω σπουδαστές, αλφαβητικά:
1. Εξάρχου Δήμητρα, σπουδάστρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
2. Λόη Αγγελική, σπουδάστρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών,
3. Μπόμπολη Σοφία, σπουδάστρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,
4. Σοϊλεμετζίδου Ερασμία, σπουδάστρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών
5. Ταξίδης Γεώργιος, σπουδαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,
τα έργα των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για τους Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, τα φιλοτελικά προϊόντα καθώς επίσης και για το ηλεκτρονικό και έντυπο προωθητικό υλικό της σειράς γραμματοσήμων.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια