Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κωνσταντίνος Μαρούλης στο Broadway

Ο Έλληνας δεύτερης γενιάς Κωνσταντίνος Μαρούλης (γεννήθηκε 17 Σεπτεμβρίου, 1975)θα υποδυθεί τον Dr.Jekyll και Mr.Hyde σε ροκ όπερα του Broadway.
Είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, κατοικεί στις Η.Π.Α., μιλά άψογα ελληνικά και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ-ροκ όπερα Jekyll& Hyde.
Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαρούλη τον ηθοποιό και τραγουδιστή που έχει ήδη....

 κατακτήσει το αμερικανικό κοινό με τη συμμετοχή του τόσο στο Rock of Ages όσο και στο American Idol.
Σύμφωνα με την Epresso, o 37χρονος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής θα υποδυθεί το διπλό ρόλο του αξιοσέβαστου και ευυπόληπτου γιατρού Dr.Jekyll που είναι δέσμιος των συμβάσεων της πουριτανικής κοινωνίας αλλά και τον κακό και διεφθαρμένο Mr.Hyde. Το έργο βασίζεται στη γνωστή νουβέλα «Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde» του Robert Louis Stevenson και πραγματεύεται το θέμα της «διχασμένης προσωπικότητας».
Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρούλη θα βρεθεί η sexy τραγουδίστρια και ηθοποιός Deborah Cox η οποία θα υποδυθεί την πόρνη και ερωμένη του, τη Lucy. Το μούζικαλ-ροκ όπερα, η παραγωγή του οποίου ανήκει στον Frank Wildhorn, θα κάνει περιοδεία σε 30 πόλεις.
Ο ίδιος ο Μαρούλης μάλιστα δήλωσε για το μιούζικαλ: «Είναι μια απίστευτα γνωστή περιπέτεια, που έχει αφήσει εποχή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε εκ νέου την πλοκή του έργου μέσα από μια άλλη, πιο σύγχρονη ματιά».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια