Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζακ Γαλιφιανάκης: "Η Ελλάδα δεν πεθαίνει!"

Ο ρόλος του πολιτικού, που υποδύεται στην καινούργια του ταινία, έγινε μια πρώτης τάξεως αφορμή για να σχολιάσει τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Ο Ζακ Γαλιφιανάκης δίνει σάρκα και οστά σε έναν αφελή μικροαστό οικογενειάρχη, ο οποίος γίνεται ξαφνικά κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας στο φιλμ....

 "Η καμπάνια" και προσπαθεί να βάλει το....χάος σε μια τάξη!

"Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και έφερε την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με το σουβλάκι και τη σπανακόπιτα.
Μπορεί προς στιγμήν οι Έλληνες να προκαλούν μια οικουμενική δυσπεψία, να είστε όμως βέβαιοι ότι η χώρα τους δεν υποκύπτει, δεν τιθασεύεται και ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της.
Η Ελλάδα θυμίζει κάπως τον εαυτό μου στην ταινία - από χέρι χαμένη, από θαύμα κερδισμένη"
 δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Προωθώντας αυτή την περίοδο την ταινία, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Γουίλ Φάρελ, ο Γαλιφιανάκης επιμένει να συνδέει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με το ελληνικό πρόβλημα, το οποίο αποτελεί εδώ και καιρό μεγάλο θέμα και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
"Ποιο "Hangover" και πράσινα άλογα;
Η Ευρώπη βράζει από τα οικονομικά προβλήματα και η Αμερική βρίσκεται σε έναν ίλιγγο που αγγίζει τους πάντες.
Στα παγκόσμια πολιτικά σαλόνια συζητούν αν ο Ολάντ θα αποδειχτεί καλύτερος από τον Σαρκοζί και αν η χώρα μου, η Ελλάδα, θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο ή θα συμπαρασύρει στη βαρυστομαχιά του μουσακά και τη δυσπεψία του τζατζικιού ολόκληρο τον πλανήτη" πρόσθεσε ο Ζακ, σε μια προφανή προσπάθειά του να κάνει τον μέσο Αμερικανό να καταλάβει σε τι κομβικό σημείο βρίσκονται η παγκόσμια οικονομία και ο δυτικός τρόπος ζωής.

Την ταινία "Η καμπάνια", που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Αυγούστου, έχει σκηνοθετήσει ο Τζέι Ροτς, γνωστός από το ξεκαρδιστικό "Meet the parents", αλλά και την τηλεταινία για την καμπάνια της Αμερικανίδας πολιτικού Σάρα Πέιλιν.
Μαρία Μαράβεγια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια