Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ξεπουλά ο πρίγκηπας

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ανέθεσε στον οίκο δημοπρασιών Artcurial Motorcars την πώληση μέρους της συλλογής των αυτοκινήτων Bentley, Panhard, Citroën, Chevrolet, Plymouth, Porsche, την οποία κληρονόμησε από τον πατέρα του πρίγκιπα Ρενιέ.
Σαράντα αυτοκίνητα, τα περισσότερα σπάνια, θα δημοπρατηθούν στις....

 26 Ιουλίου στο Μονακό.
Τα αυτοκίνητα θα εκτεθούν από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου σε μουσείο του πριγκιπάτου.
"Λάτρης των αυτοκινήτων ο πρίγκιπας Ρενιέ επί τουλάχιστον τριάντα χρόνια συνέλεγε αυτοκίνητα αντίκες εμπλουτίζοντας έτσι μια σημαντική προσωπική συλλογή.
Συγκέντρωσε και επισκεύασε περίπου 100 αυτοκίνητα από μοντέλα κυρίως των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών και αμερικανικών εταιριών, τα οποία σφράγισαν την εποχή τους", υπογραμμίζει η Artcurial Motorcars.
"Είναι μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο από μια από τις γνωστότερες συλλογές, που προέρχεται από το διασημότερο και σπουδαιότερο πριγκιπάτο", αναφέρει ο οίκος δημοπρασιών.
Όλα τα αυτοκίνητα της δημοπρασίας θα διατεθούν χωρίς οριακή τιμή και θα παραδοθούν με τα διοικητικά έγγραφα των υπηρεσιών του πριγκιπάτου των Μονεγάσκων που έχουν εκδοθεί στο όνομα του πρίγκιπα του Μονακό, διευκρινίζει ο οίκος.
Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια