Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βρέθηκε το γονίδιο της αντρικής ομοφυλοφιλίας

Μέγα σάλο έχει προκαλέσει νέα επιστημονική έρευνα του πανεπιστημίου της Πάντοβα, που θα δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος του Journal of Sexual Medicine.
Σύμφωνα με την ομάδα ερευνητών όχι μόνο υπάρχει σαφή…γενετική προδιάθεση στους άντρες για ομοφυλοφιλία (κάτι που δεν συμβαίνει στις γυναίκες), αλλά....

 οι μανάδες και οι θείες των gay αντρών είναι και πιο ελκυστικές σεξουαλικά και κάνουν περισσότερα παιδιά.
 Ως αντιστάθμιση, λένε οι ερευνητές, στην «χασούρα».

Εδώ και πολλά χρόνια οι επιστημονικές έρευνες του Αντρέα Καμπέριο από το πανεπιστήμιο της Πάντοβα στην Ιταλία έχουν διαπιστώσει πως οι μητέρες και θείες (από την πλευρά της μάνας) των gay αντρών έχουν πολύ περισσότερα παιδιά από ότι, αντίστοιχα, οι συγγενείς των στρέιτ αντρών.

Γεγονός που έχει οδηγήσει στην διατύπωση της θεωρίας της «ισορροπίας επιλογής» (balancing selection hypothesis) σύμφωνα με την οποία η φύση προνοεί να κάνει πιο σεξουαλικά δραστήριες και πιο καρπερές τις γυναίκες που κουβαλούν το gay γονίδιο.

Μια νέα έρευνα όμως, από την ίδια ομάδα, σε 161 γυναίκες συγγενείς gay αντρών έρχεται να ανατρέψει αυτή την υπόθεση.
Η ύπαρξη του gay γονιδίου δεν κάνει τις γυναίκες αυτές να ελκύονται περισσότερο από τους άντρες, αλλά τους άντρες να τις θεωρούν πιο ελκυστικές σεξουαλικές, αναφέρει η iefimerida.gr.

Συγκεκριμένα οι μάνες και οι θείες των gay αντρών είναι πιο καρπερές, έχουν λιγότερα γυναικολογικά προβλήματα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι πιο εξωστρεφής, πιο αστείες και πιο χαλαρές.
«Με άλλα λόγια, είναι τέλειες για ένα αρσενικό», δηλώνει σχετικά ο Δρ. Καμπέριο. Κάτι που σημαίνει ότι έχει την επιλογή να προσελκύσουν και να διαλέξουν τα καλύτερα αρσενικά και να κάνουν μαζί τους περισσότερα παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. και σορρυ η φωτογραφια αυτη ειναι αντιπροσωπευτικη για το θεμα?
    κριμα και σας θεωρουσα σοβαρο ιστολογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη ειχε το αρθρο απο κει που το πηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή