Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012

 Μία απόσταση αναπνοής μας χωρίζει από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου με την Ελλάδα να καλείται για άλλη μία φορά να "πάρει θέση" στο Ευρωπαϊκό Γίγνεσθαι, αυτή τη φορά όμως στα γήπεδα των αγώνων.
 "Ζήτημα τιμής" θεωρούν οι Έλληνες παίκτες τη διάκριση τους, ειδικά αυτές τις ημέρες που η χώρα μας δέχεται απανωτά πλήγματα στη φήμη και το ηθικό της.
Και με διαδοχικές συνεντεύξεις τους ο ένας μετά τον άλλον δίνουν έμφαση στο παραπάνω.

Τι γίνεται όμως αστρολογικά με την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Υπάρχουν ενδείξεις που μπορούν να μας οδηγήσουν να πιστέψουμε ότι επίκειται κάτι καλό;

Στο χάρτη της Ελλάδας για συντεταγμένες του Λονδίνου που χρησιμοποιούν αρκετοί αστρολόγοι, έχουμε την Αφροδίτη να βρίσκεται πάνω στον Ωροσκόπο την ημέρα της έναρξης του Πρωταθλήματος. Η διελαύνουσα Σελήνη είναι πάνω στην προοδευτική Σελήνη της Ελλάδας και πάνω στο γενέθλιο Ήλιο της χώρας...Όλα αυτά είναι θετικές ενδείξεις διάκρισης για τη χώρα ή τουλάχιστον προσοχής και συγκέντρωσης του κόσμου πάνω στο γεγονός. Από την άλλη με την έναρξη του αγώνα έχουμε το Μεσουράνημα από διέλευση πάνω στον προοδευτικό Κρόνο.

Ο Άρης την εβδομάδα των παιχνιδιών και κυρίως στις 12 που γίνεται το 2ο παιχνίδι είναι πάνω στον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό της Ελλάδας στον 5ο, στα αθλητικά γεγονότα. Αυτό δείχνει να μας ευνοεί, ειδικά αν θυμηθούμε ότι το 2004 είχαμε το Δία σε αυτή τη θέση. Ο Άρης όμως δεν είναι Δίας και δεν είμαστε σίγουροι ότι θα διαρκέσει.

Ο κυβερνήτης του 5ου πάντως, του οίκου των αθλητικών γεγονότων, ο Ερμής, κάνει σύνοδο με τον Ήλιο της χώρας στο προοδευτικό. Ίσως η σύνοδος να σχετίζεται και με αυτό το γεγονός. Και να αφορά χαρμόσυνα νέα. Το πρωτάθλημα τελειώνει την 1η Ιουλίου, όταν η σύνοδος γίνεται ακριβής στις 3.

Από την άλλη στο ξεκίνημα έχουμε τετράγωνο του Δία με το γενέθλιο Ερμή της Ελλάδος. Υπερβολική τύχη ή υπερβολική αισιοδοξία και χαλαρότητα; Και ο ίδιος κυβερνήτης, αν τον δούμε από διέλευση έρχεται σε δύσκολες όψεις με το τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα. Θα καταφέρει να αντεπεξέλθει;

Αν πάρουμε τον κλασικό χάρτη με ωροσκόπο στις 2 μοίρες, δεν έχουμε επαφή με τον ωροσκόπο, αλλά οι όψεις ισχύουν για τον Άρη. Και επιπλέον έχουμε βέβαια και την εύνοια του διελαύνοντα Δία από τον Ωροσκόπο.

Η αστροχαρτογραφία του γενέθλιου της Ελλάδας με τόπο Λονδίνο δείχνει τον Ερμή, κυβερνήτη του 5ου να μεσουρανεί στον άξονα της Πολωνίας, Ελλάδας, ενώ κι ο Δίας αρχίζει τη Δύση του πάνω από την Πολωνία...

Στον προοδευτικό από την άλλη δύει ο Χείρωνας, όχι και τόσο καλή ένδειξη...

Το ξεκίνημα φαίνεται να υπόσχεται καλές βάσεις για την Εθνική, όμως οι όψεις αυτές δεν είναι σίγουρο ότι θα διαρκέσουν. Ίσως η υπερβολική αισιοδοξία, ίσως κάποιο σφάλμα, κάποιος τραυματισμός ή κάποια απροσεξία στοιχίσουν στο αποτέλεσμα. Θα είμαστε εδώ όμως να το δούμε. Να δούμε αν θα αρκέσουν αυτές οι όψεις για να φτάσει κάπου κι η απόδοση της ομάδας. Ή θα ξοδευτεί γρήγορα η καλή συγκυρία των πρώτων ημερών...
Όπως και να' χει, ευχόμαστε στην Εθνική Ελλάδος...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Βασιλης Παπαδολιας 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια