Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΛΛΑΔΑ: χρησμοί Ιουνίου 2012

Τι δίνουν εξισώσεις της Uranian για τον Ιούνιο του 2012 για την Ελλάδα
Φίλοι και φίλες το καλοκαίρι (θέρος) έφτασε και έτσι ο ελληνικός λαός πρέπει να θερίσει τους καρπούς που επί 38 χρόνια έσπειρε.
 Ένα υδροκέφαλο κράτος με διαλυμένη παραγωγή και μια ακόμη πια διαλυμένη οικονομία.
Οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Ιουνίου από μόνες τους αποτελούν μια ειδική περίπτωση μα και μια ειδική κατάσταση, βγάζοντας γεγονότα και αποτελέσματα εντελώς διαφορετικά και απρόσμενα.
Αυτό γιατί θα έχουμε συρρικνωμένα ποσοστά των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων και περισσότερα κόμματα στη βουλή.
Κάποιοι από εσάς ίσως σκεφτείτε μα καλά πως θα ταιριάξουν τόσα ετερόκλιτα στοιχεία;
Ωστόσο τελικά, τα μόνα πραγματικά ετερόκλιτα στοιχεία είναι το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή, τα υπόλοιπα είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Δεν θα πρέπει να ακούτε τις σειρήνες των ευρωομολόγων και της ανάπτυξης.
Μια επιπρόσθετη αγωνία θα τη ζήσουμε τόσο σε νομισματικό όσο και σε γεωλογικό επίπεδο.
Δεν θα πρέπει να λησμονηθεί πως μπαίνουμε σε ένα καλοκαίρι πολύ θερμό, αρχής γενομένης από 6 Ιουνίου 2012 όπου τα πράγματα για μια ακόμη φορά θα πάψουν να είναι όπως τα ξέραμε.

Ας δούμε όμως τι δίνουν εξισώσεις της Uranian για τον Ιούνιο του 2012 στον προοδευμένο χάρτης της Ελλάδας

1) Ο λαός θα έχει την ανάγκη να πιστεύει πως μια ανώτερη δύναμη θα τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.

2)Το αίτημα του λαού για σταθεροποίηση δεν θα είναι εφικτό αφού η μετάβαση στη σταθερότητα θα είναι αργή. Σημαντικό ρόλο στην επίλυση ζητημάτων θα παίξει ένα πρόσωπο με ισχύ αλλά σε παρασκηνιακό επίπεδο.

3) Η Ελλάδα θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνής πολιτικής σκηνής. Μια μικρή βελτίωση ή ευνοϊκή ρύθμιση σε επίπεδο αποπληρωμής των κρατικών δανείων θα υπάρξει αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

4) Νέα πιο αυστηρά μέτρα θα επιβληθούν που θα στραγγίσουν οικονομικά το λαό ενώ θα αυξηθούν τα μέτρα πίεσης είσπραξης χρημάτων και οι κατασχέσεις θα πληθύνουν. Νέο κύμα αστέγων.

5) Οι κοινωνικά πιο αδύνατες ομάδες θα δεχθούν νέες μειώσεις και απώλειες χρημάτων.

6) Τάση των ανθρώπων για αποθήκευση τροφίμων. Αύξηση των συσσιτίων και της ανεργίας. Προβλήματα στην καταβολή μισθών και συντάξεων ακόμα και στο δημόσιο.

7) Από το εσωτερικό της χώρας θα προσπαθήσουν να βγάλουν από το πολιτικό παιχνίδι κάποιο φαβορί που δεν τους κάνει τα χατίρια. Ξαφνικές ή επισπευσμένες ενέργειες από γυναίκες με εξουσία.

8) Σε δημόσια ή κρατική κυβερνητική θέση θα βρεθεί ένα πρόσωπο που θεωρείται ή θα μπορούσε να θεωρηθεί, ο ιδανικός εραστής, ο ωραίος, αυτός που αρέσει στις γυναίκες, ο ζεν πρεμιέ, ένας τύπος σαν βγαλμένος μέσα από τον κινηματογράφο.

9) Το άτομο που θα έχει ηγετική θέση στα πολιτικά πράγματα θα ασχοληθεί περισσότερο με την προς τα έξω εικόνα του και το φαίνεσθαι παρά με την ουσία.

10) Η κυβέρνηση θα βρεθεί σε μια δυσχερή θέση σε σχέση με το εξωτερικό και η διάλυση κάποιας συνεργασίας είναι πιθανή.

11) Γυναικεία πρόσωπα θα αναλάβουν καθήκοντα που θα σχετίζονται με την παιδεία και την εκπαίδευση ή την προσαρμογή του κόσμου σε νέα δεδομένα.

12) Καλλιτέχνες θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για πολιτιστικές, μουσικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα προωθούν την ειρήνη ή την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενέστερων.

13) Κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας. Επιθέσεις από αυτούς που στερούνται σε αυτούς που έχουν και κατέχουν. Προσπάθειες για να παραμείνουν στην κυριότητα του δημοσίου επιχειρήσεις που σχετίζονται με την ενέργεια και την κίνηση.

14) Δημιουργία καταλυμάτων και καταυλισμών. Επίθεση σε κοινόβιο ή σε χώρο αυτοσχέδιας στέγασης πολλών. Αναταραχές. Μαζικός θάνατος. Εξόρυξη πρώτων υλών.

15) Μια αιφνιδιαστική επίθεση, μια βίαιη ενέργεια που έχει προγραμματισθεί ,μια ενέδρα. Ένα άτομο με μεγάλο μυαλό θα αναλάβει την υπόθεση.

16) Οι ένοπλες δυνάμεις θα είναι σε επιφυλακή για ένα κίνδυνο, ένα θερμό επεισόδιο, για έναν εχθρό που βρίσκεται προ των πυλών. Πολύ πιθανόν η κυβέρνηση να σκεφτεί το ενδεχόμενο να σταματήσει τις σχέσεις της με μια άλλη χώρα.

Το κακό σενάριο
Η Ελλάδα θα συνεχίσει να ζει σε νομισματική φυλακή, ενώ στην πραγματικότητα οι Έλληνες από τώρα και ως το Μάιο του 2013 θα είναι υποχρεωμένοι να ζήσουν το χειρότερο τους εφιάλτη. Περαιτέρω οικονομική συρρίκνωση, ένδεια και φτώχεια.
Συνταγματική εκτροπή ή δημοκρατική ανωμαλία προοιωνίζει η εφαρμογή του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα που έρχεται να συμβάλλει σε ένα θερμό καλοκαίρι.
Το τετράγωνο αυτό έρχεται να ανατρέψει πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις που γνωρίζαμε μέχρι τώρα ενώ από τις ζωδιακές θέσεις που πραγματοποιείται το τετράγωνο αυτό προβλέπεται μια πολεμική δυναμική του κόσμου απέναντι σε οτιδήποτε φέρει τίτλους και εξουσία.
 Ο Άδμητος σε σύνοδο με τον απλανή Algol (στον κύκλο των 360ο ) αλλά και στον Ωροσκόπο (με βάση τη δική μας υπόθεση) δείχνει ένα παρατεταμένο τέλος θυμίζοντας την ιατρική φράση «η εγχείριση πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε».
Η Νέα βουλή που θα προκύψει θα έχει σύντομη διάρκεια και τον Νοέμβριο του 2012 που θα είναι η επόμενη έκλειψη θα πει το κύκνειο άσμα της.

Το καλό σενάριο

Παρά τον σχετικό πανικό που επικρατεί και που ίσως γίνει υπαίτιος ακροτήτων, τελικά η εκπλήρωση κάποιων υποχρεώσεων παίρνει παράταση, δημιουργώντας μια γενικευμένη ανακούφιση.
 Άνθρωποι του πνεύματος και προσωπικότητες από κάθε χώρο αναλαμβάνουν να αποκαταστήσουν ισορροπίες και να βοηθήσουν τους ασθενέστερους.
 www.astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια