Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καρέ καρέ η ομηρία του πεθερού του Γ. Δώνη

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ληστών και αστυνομικών σημειώθηκε μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κηφισιά. Οι δράστες είχαν προηγουμένως αποπειραθεί να ληστέψουν το σπίτι του πεθερού του προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Γιώργου Δώνη. Ο ιδιοκτήτης, που κρτατήθηκε για λίγη ώρα όμηρος από τους ληστές, έχει ξαναπέσει....

 θύμα ληστείας στο σπίτι του.

Κατά την διαφυγή τους οι δράστες «έπεσαν πάνω» σε περιπολικό. Ο ένας ληστής πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν από τους αστυνομικούς στο πόδι. Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε φαίνεται να έχει τραυματιστεί και ένας από τους ληστές.

Η καταδίωξη των δραστών συνεχίζεται αυτή την ώρα στην περιοχή του Κοκκιναρά. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν υπόπτους που προσπαθούσαν να μπούν στο σπιτι του προπονητή Γιώργου Δώνη που κατοικεί στην Κηφισιά στην οδό Ζίτσης 3.

Λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι του γνωστού προπονητή βρίσκεται το σπίτι του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και οι ληστές έγιναν αντιληπτοί από τον αστυνομικό που φρουρούσε την οικία του πρώην υπουργού. Ο φρουρός ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση και γρήγορα στην περιοχή βρέθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οταν πήγαν να τους συλλάβουν οι ληστές στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματίσουν έναν αρχιφύλακα στο πόδι.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν έναν από τους ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές πήραν όμηρο τον πεθερό του προπονητή που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, τον οποίο άφησαν ελεύθερο λίγα λεπτά αργότερα στο ρέμα του Κοκιναρά. Την ώρα της ληστείας στο σπίτι βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του Γιώργου Δώνη.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και αυτή την ώρα ακολουθεί τους ληστές μέχρι το ρέμα του Κοκκιναρά.

Πριν από λίγη ώρα στην εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας οι αστυνομικοί βρήκαν τα κοσμήματα που είχαν πάρει οι ληστές από το σπίτι αλλά και κηλίδες αίματος από τον τραυματισμένο ληστή.

Να σημειωθεί πως το σπίτι του Γιώργου Δώνη είναι η τρίτη φορά που γίνεται στόχος ληστών τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.
Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια