Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα περίεργα των εκλογών 2012

Παναθηναϊκό Κίνημα: Η μεγάλη έκπληξη των εκλογών!
Στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μάη, το Κίνημα μόλις που είχε προλάβει να δημιουργηθεί και έλάβε όλους κι όλους 31 ψήφους.
Στις 17 Ιουνίου όμως, οι φίλοι του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν ότι .....

μπορούν πλέον να εκφράζονται και πολιτικά, γι’ αυτό έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Παναθηναϊκό Κίνημα.
Το αποτέλεσμα; 12.438 ψήφοι!

Το κόμμα που έλαβε μία ψήφο στις εκλογές!

Από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν έλειψαν τα περίεργα με το κόμμα του Μιλτιάδη Τζαλαζίδηνα λαμβάνει μόνο μία ψήφο!
Συγκεκριμένα, το κόμμα «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος Π.Α.Ε.Κ.Ε» με επικεφαλής τον μεμονωμένο υποψήφιο Μιλτιάδη Τζαλαζίδη έλαβε μία ψήφο ενώ στις εκλογές του Μαΐου είχε λάβει 299 ψήφους.
Ποιος είναι ο Μιλτιάδης Τσαλαζίδης
Ο 83χρονος «ηγέτης» και μοναδικός υποψήφιος του Π.Α.Ε.Κ.Ε., είχε δηλώσει ότι διαθέτει μια έκταση 30.000 στρεμμάτων στα Γρεβενά, στη θέση «Μουσταφά», «η οποία είναι ιδιοκτησία του κόμματος και υπόσχεται ότι θα την μοιράσει στο λαό».
Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του κ. Στεφανόπουλου, στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ. Στη συνέχεια κατέβηκε στις εκλογές του 2009 με το δικό του κόμμα και φέτος συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία για 9η φορά.

Πίσω και σας έφαγα

Στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα -ένας πατέρας και ο γιος του- επιτέθηκαν στην δικαστική αντιπρόσωπο, μετά από παρατήρηση που τους έκανε, επειδή ήθελαν να μπουν μαζί στο παραβάν! Μάλιστα προσπάθησαν να σπάσουν την κάλπη, αλλά τελικά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί.
Αντίθετα οι Αρχές στη Ζάκυνθο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν έναν άνδρα, ο οποίος πήγε στο εκλογικό κέντρο του Λαγανά μαζί με την καραμπίνα του. Μάλιστα πυροβόλησε και δύο φορές στον αέρα, προτού φύγει.
Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια