Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα μαλλιά φέρνουν την ευτυχία

Οι περισσότεροι παίκτες ποδοσφαίρου στο ημίχρονο συγκεντρώνονται, παίρνουν οδηγίες, δέχονται τις περιποιήσεις των μασέρ και των φυσιοθεραπευτών.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ημίχρονο δέχεται κομμώτρια.
Το Euro 2012 άρχισε και ο Πορτογάλος, στην πρώτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα της χώρας του, κατάφερε να εντυπωσιάσει....

 όχι με την απόδοσή του, αλλά με τα μαλλιά του.
Το μαλλί του, άλλωστε, είναι σχεδόν μύθος.
Δεκάδες sites υπάρχουν στο Διαδίκτυο με οδηγίες, ακόμα και βιντεάκια, για το πώς να αποκτήσει κανείς το κούρεμα ή το στυλ του.
Και παρότι πρέπει να ασχολείται με αυτό περισσότερο από ό τι με την πανέμορφη σύντροφό του και μοντέλο Ιρίνα Σάικ, οι περισσότεροι φίλαθλοι, που λατρεύουν να τον μισούν, πάντα το χλευάζουν.
'Οταν, λοιπόν, στο πρώτο ημίχρονο του ματς Γερμανία - Πορτογαλία ο Ρονάλντο εμφανίστηκε με νέα κουπ, με πλαϊνή χωρίστρα και wet look - περασμένο με τσιμεντόκολλα, έκανε κάποια αίσθηση.
Όταν στο δεύτερο ημίχρονο ξαναβγήκε στον αγωνιστικό χώρο με καρφάκια, κατάφερε να κλέψει την παράσταση ακόμη και από το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού.
"Σεντόνια" γράφτηκαν στο Ίντερνετ για την αλλαγή του χτενίσματος, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από θαυμαστές και εχθρούς, που τσακώνονταν για το αν ήταν σωστό ή όχι.
Κανονικά σε κανέναν δεν έπρεπε να κάνει εντύπωση, είναι γνωστό πως η φροντίδα της εμφάνισής του είναι άμεση προτεραιότητα.
Λέγεται πως ξοδεύει περίπου 8.000 στερλίνες κάθε μήνα μόνο για ρούχα!
"Η ζωή γυρνάει γύρω από ένα κομμωτήριο" Τάδε έφη Κάιλι Μινόγκ.
"Πιστεύω πως, αν τα μαλλιά σου είναι λάθος, και η ζωή σου θα πάει λάθος".
Τάδε έφη Μόρισεϊ.
Δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο.
Το τζετ σετ επιβεβαιώνει την πάγια θέση της στήλης, πως "όλα μπορεί να συμβούν όταν έχεις ωραία μαλλιά"
Μανίνα Ντάνου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια