Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παραολυμπι​ακός Αθλητισμός και Ολυμπιονίκ​ες ξεχάστηκαν ολοσχερώς

Θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει κανείς "αφανείς" ήρωες και αυτό διότι οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες παραμένουν στην αφάνεια και βγαίνουν από αυτή μόνο όταν κερδίζουν κάποιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Μόνο τότε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και η Πολιτεία τους....

 θυμούνται και αφιερώνουν λίγο χρόνο σε αυτούς τους ανθρώπους, που καθημερινά αγωνίζονται στον μεγάλο αγώνα της ζωής. Δεν είναι ποδοσφαιριστές, δεν είναι μπασκετμπολίστες, δεν έχουν ούτε πρόκειται ποτέ να βγάλουν λεφτά, είναι απλά αθλητές που αντιμετωπίζουν από μικρά, μέχρι σοβαρά προβλήματα αναπηρίας, με καρδιά και αδάμαστο χαρακτήρα.

Και όμως, αυτοί οι αθλητές κατάφεραν το 2004 και το 2008 να "συγκινήσουν" τους πάντες, φέρνοντας στη Χώρα μας 24 μετάλλια, την ίδια στιγμή που άλλοι προβεβλημένοι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων αναδεικνύονταν, με την "αμαρτωλή" ιστορία του ντόπινγκ, σε αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Έτσι και τώρα, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του "ΛΟΝΔΙΝΟ 2012", οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες ετοιμάζονται σκληρά σε καθημερινή βάση για να μας προσφέρουν για ακόμη ένα καλοκαίρι μεγάλες στιγμές, που τις έχουμε όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη.
Με μηδαμινή βοήθεια και στήριξη από την Πολιτεία, οι Παραολυμπιονίκες "παλεύουν" μόνοι τους και με δικά τους μέσα για να κρατηθούν σε υψηλό επίπεδο, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό τους "μήνυμα" συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.

"Η "Ισοτιμία" μίλησε με δύο καταξιωμένους αθλητές και Παραολυμπιονίκες, την Ανθή Καραγιάννη και τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη.
"Παλεύουμε μόνοι μας"
Έτσι είπαν και οι δύο Παραολυμπιονίκες μας! Παρά ταύτα, ουδείς αρμόδιος υπουργός ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ για την εγκατάλειψη του Παραολυμπιακού Αθλητισμού, που δόξασε την Ελλάδα.

Έτσι θα πάμε στο Λονδίνο; Ξέχασαν όλοι ότι το 2004 αλλά και το 2008, είμαστε το καμάρι του Παγκόσμιου Παραολυμπιακού Αθλητισμού; ΝΤΡΟΠΗ!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια