Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Travolta τραβεστί!

Πριν λίγες εβδομάδες ξέσπασε μέγα σκάνδαλο στο Χόλιγουντ, όταν δύο μασέρ κατηγόρησαν τον John Travolta για σεξουαλική παρενόχληση. Τώρα το National Enquirer έρχεται να ενισχύσει την κακή εικόνα του ηθοποιού, δημοσιεύοντας με σοκαριστικές φωτογραφίες!
Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα φιλοξενεί στο εξώφυλλό του φωτογραφίες που....

 αμφισβητούν την “αρρενωπότητα” του Travolta, όπου είναι ντυμένος γυναίκα.

Στο δημοσίευμα διευκρινίζεται ότι ο ηθοποιός δεν φόρεσε ξανθιά περούκα, λευκό φόρεμα και γυναικεία αξεσουάρ, ούτε έβαλε μάσκαρα, eyeliner και κραγιόν για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, αλλά για να πάει σε ένα πάρτι.

Το Enquirer υποστηρίζει ότι το πάρτι είχε γίνει στο Λος Άντζελες το 1997, όταν δηλαδή ο John Travolta ήταν ήδη παντρεμένος με την τωρινή σύζυγό του Kelly Preston, η οποία φημολογείται ότι τον πέταξε έξω από το σπίτι μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης.
Φιλικό πρόσωπο της Preston φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα: «Η Kelly μου είπε ότι ο γάμος της έχει τελειώσει και μου έκανε ξεκάθαρο ότι δεν μένει πλέον στο σπίτι της οικογένειας».

Και συμπλήρωσε: «Ανέχτηκε για δεκαετίες τη διπλή ζωή του John, όσο καιρό η ιδιαιτερότητά του έμενε στη σκιά. Τώρα όμως, που όλα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, έχει ταπεινωθεί. Η Kelly είναι συντετριμμένη».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια