Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σύζυγος top παρουσιάστριας άφησε έγκυο την κομμώτριά της!

Μια ιστορία σε βαθύ ροζ χρώμα εκτυλίσσεται, με πρωταγωνιστές μια πασίγνωστη παρουσιάστρια του ΑΝΤ-1 και τον άτακτο (όπως αποδεικνύεται) σύζυγό της, ο οποίος αναζήτησε την ερωτική περιπέτεια στην αγκαλιά της προσωπικής κομμώτριας της γυναίκας του.
Ο χειρότερος εφιάλτης του ζευγαριού έγινε πραγματικότητα.
Η ερωμένη ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος και με....

 πείσμα επιμένει πως θα κρατήσει το παιδί.
Εντυπωσιακή η κομμώτρια της παρουσιάστριας από την πρώτη στιγμή μπαίνει στο μάτι του συζύγου, ο οποίος την πολιορκεί διακριτικά.
Η πολιορκία, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό "Ciao", αποδίδει μετά από περίπου δύο μήνες.
Κάποια στιγμή από μια λάθος συνείδηση η κοπέλα επισκέπτεται το σπίτι του ζευγαριού, όπου βρίσκει μόνο του το σύζυγο της συνεργάτιδας της. Τότε, ο ζωηρός άντρας αρπάζει την ευκαιρία κυριολεκτικά από τα... μαλλιά.
Της εκμυστηρεύεται το έντονο ενδιαφέρον του και, με τη μαεστρία που διαθέτει στο λόγο και το ταμπεραμέντο, δεν αργεί να πέσει το "κάστρο".
Σύντομα, το παράνομο ζευγάρι τυφλώνεται από το πάθος του και ζει σε παράτολμους ρυθμούς την παράνομη σχέση του.
Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από τη μύτη της γυναίκας του, η οποία αρχικά δεν υποψιάζεται απολύτως τίποτα.
Ακόμη χειρότερα έγιναν τα πράγματα όταν η όμορφη κομμώτρια άρχισε να τον διεκδικεί από την παρουσιάστρια και δεν τον άφηνε σε ησυχία.
Ο άπιστος σύζυγος, που είχε τρομερή αδυναμία στο ωραίο φύλο, δεν αντιλήφθηκε ότι ερωτικό παιχνίδι θα εξελισσόταν σε ροζ σκάνδαλο.

Όλα κυλούσαν φυσιολογικά και έδειχναν, σε συζητήσεις στους διαδρόμους του καναλιού του Αμαρουσίου πως η χαμογελαστή παρουσιάστρια ήταν πολύ ευτυχισμένη με το σύζυγό της, μέχρι που η είδηση έσκασε σαν βόμβα και θορύβησε όχι μόνο τους συνεργάτες της, αλλά και την ίδια, μόλις τα άσχημα μαντάτα έφτασαν στο αυτιά της.
Δεν σοκαρίστηκε ωστόσο μόνο από το γεγονός όταν της μετέφεραν πως εδώ και σχεδόν τρεις μήνες ο άντρας της την απατάει με τη νεαρή κομμώτριά της.
Κάποια στιγμή, κάποια επιστήθια φίλη της της αποκάλυψε πως η εν λόγω κοπέλα υποστηρίζει ότι είναι έγκυος από το σύζυγό της και πως θα κρατήσει το παιδί.
Τότε ήταν που η παρουσιάστρια, ο σύζυγος και η κομμώτρια έγιναν... μαλλιά κουβάρια.
«Θέλω να κρατήσω το παιδί», ψιθυρίζεται πως φωνάζει οργισμένη η παράνομη ερωμένη στον άτακτο άντρα της παρουσιάστριας, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να τη μεταπείσει και να μη χαλάσει την οικογένειά του.
Η κομμώτρια είναι ανένδοτη και επιμένει λυσσαλέα να το κρατήσει.
 Όσο για τη λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, είναι ένα βήμα πριν δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον άπιστο σύζυγό της.
Προσπαθεί να συγκρατήσει το θυμό και την πικρία της, αλλά σήμερα δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στη σχέση τους που να θυμίζει τον παλιό, καλό καιρό.
news-piper.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια