Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

To φεστιβάλ των Καννών τέλειωσε, τι φόρεσαν;

Το φεστιβάλ των Καννών έριξε την αυλαία του με το πιο σημαντικό πάρτυ που πραγματοποιείται το δεκαήμερο στη γαλλική ριβιέρα, το amfAR Cinema Aigainst AIDS Gala και το "παρών" έδωσαν όλοι οι λαμπεροί παρευρισκόμενοι.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν όχι μόνο οι εκλεκτοί καλεσμένοι αλλά και τα αντικείμενα που δημοπρατήθηκαν όπως το να πρωταγωνιστήσει κάποιος σε ταινία υπο την καθοδήγηση του Karl Lagerfeld ο οποίος....

 επιβεβαίωσε πως η αισθητική θα είναι υψηλή και να μην φοβούνται να σηκώσουν το χέρι αφού όλοι στις ταινίες μηκρού μήκους είναι όμορφοι και χαρούμενοι. Ανάμεσα σε όλα είχαν την ευκαιρία να αποκτησουν κα ρούχα της Carine Roitfeld που όπως είπε αν θέλεις να χτίσεις μία σωστή ντουλάπα πρέπει να έχεις πολλά ρούχα σε μαύρη απόχρωση. Η Carine φόρεσε μαύρη δημιουργία του οίκου Givenchy.
 Η Μila Jovovich επέλεξε μεταλική μακριά τουαλέτα με την υπογραφή Atelier Versace.

H Kylie Minogue που όπως είπε δυσκολεύεται πολύ να φορέσει μαύρα ρούχα αφού λατρεύει τα έντονα χρώματα επέλεξε κόκκινο φόρεμα με την υπογραφή του Emilio Pucci.
H Kirsten Dunst με ρομαντική διάθεση επέλεξε παστελ γαλάζιο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.
H Eva Herzigova με κοντό φόρεμα από μαύρο δέρμα του οίκου Dior.
H Diane Kruger επέλεξε λευκό φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Chanel και το συνδύασε με εντυπωασιακά γοβάκια Christian Louboutin.
H Berenice Bejo με πολύ πιο δροσερή διάθεση επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα του οικου Giambattista Valli.
tapandanews

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια