Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Robert De Niro και Michael Douglas στην κωμωδία "Las Vegas"

Το σενάριο της νέας ταινίας των βετεράνων ηθοποιών υπογράφει ο Dan Fogelman του "Crazy, Stupid, Love."
Η κωμική ταινία "Las Vegas" επιστρατεύει τους Michael Douglas και Robert De Niro, δύο από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους ηθοποιούς όλων των εποχών, με σκοπό να τους....

 στείλει για bachelor party στο Λας Βέγκας.

Ο χαρακτήρας του Michael Douglas είναι ο τελευταίος από μια παρέα τεσσάρων φίλων, σήμερα συνταξιούχων, που δεν έχει παντρευτεί. Γοητευτικός και γυναικάς, αποφάσισε μετά από χρόνια ατασθαλιών να δέσει το γάιδαρό του με μια κοπέλα που έχει τη μισή του ηλικία. Οι τέσσερις φίλοι ταξιδεύουν στο Λας Βέγκας για να γιορτάσουν το "μάζεμα" του πρώην φανατικού εργένη με ένα bachelor party, στο οποίο ο χαρακτήρας του Robert De Niro πάει με το ζόρι.

Ο De Niro παίζει τον Paddy Connelly, έναν τύπο, έναν τζέντλεμαν μάλιστα, που δεν του αρέσουν ούτε τα πάρτι ούτε τα αστεία, αλλά ακολουθεί τους φίλους στο Λας Βέγκας αφού επιμείνουν. Εκείνος και ο χαρακτήρας του Douglas είχαν μαλώσει όταν ήταν νέοι για ένα κορίτσι, και ο Connelly ακόμα του το κρατάει.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Jon Turtletaub ("National Treasure"), το σενάριο υπογράφει ο Dan Fogelman ("Crazy, Stupid, Love.") και υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει ένας ακόμα οσκαρούχος ηθοποιός, ο Christopher Walken.
Περιμένουμε πολλά από τη νέα ταινία, καθώς και οι 2 ηθοποιοί μας έχουν αποδείξει το ταλέντο τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια