Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Evangelista: Μου είχε ζητήσει να κάνω έκτρωση

Ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Γάλλου δισεκατομμυριούχου François-Henri Pinault και της Linda Evangelista, η οποία υποστηρίζει ότι ο γιος της Augustin James είναι δικό του παιδί και διεκδικεί διατροφή σε δικαστήριο του Μανχάταν.
Ο δικηγόρος της, William Beslow, δήλωσε στη δικαστική αίθουσα:
«Το 2006 η Linda Evangelista κυοφορούσε το παιδί του κι εκείνος της ζήτησε να κάνει άμβλωση».
Ο 49χρονος Pinault, ο οποίος σήμερα είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Salma Hayek, αρνήθηκε την κατηγορία, ωστόσο κατέθεσε ότι είχε πει στην Evangelista ότι «αν επρόκειτο να κρατήσει το παιδί, δεν θα είχαν σχέση».
Ύστερα από αυτό, έληξε η τετράμηνη σχέση τους, στη διάρκεια της οποίας είχαν συναντηθεί επτά φορές.
 «Δεν την γνώριζα καν πολύ καλά», δήλωσε ο Pinault στο δικαστήριο.
Η υπόθεση έλαβε μεγάλη δημοσιότητα τον περασμένο χρόνο, όταν έγινε γνωστό ότι η Evangelista διεκδικεί διατροφή ύψους έως και 46.000 δολαρίων τον μήνα.
Ο δικηγόρος της 46χρονης καλλονής είπε ότι το ποσό αυτό είναι ανακριβές, αλλά παραδέχτηκε ότι το αγνώστου ύψους ποσό που διεκδικεί η πελάτισσά του είναι «σημαντικό».
Ο Beslow υποστηρίζει ότι η περιουσία του Γάλλου επιχειρηματία εκτιμάται ότι ξεπερνά τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο δικηγόρος του Pinault, David Aronson, υπολόγισε ότι το ετήσιο εισόδημα της Evangelista ήταν κατά μέσο όρο 1,8 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέχρι το 2010, όταν υπέβαλε την αίτηση διατροφής, ενώ η συνολική της περιουσία ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια