Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άνθιμος Ανανιάδης:Έχω σχέση με την Τζο Τόγκου

Ο Άνθιμος Ανανιάδης που γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά «Μαρία η άσχημη» κάνει καριέρα στην Αμερική και ξεπερνάει τα όνειρα του.
Τρία χρόνια μετά την τελευταία του συνέντευξη, ο 26χρονος ηθοποιός μιλάει για τη ζωή του στα ξένα και τα προσωπικά του.
Γιατί δεν έδωσε συνέντευξη.....

 νωρίτερα;
«Ήθελα να μονάσω στην προσπάθεια μου να ξαναδημιουργήσω τον Άνθιμο. Γνώρισα τον Αλ Πατσίνο, τον Ντάστιν Χόφμαν. Αν κάποιος μου έδινε ένα εκατομμύριο ευρώ πριν φύγω για Αμερική και μου έλεγε να μην το κάνω, θα αρνιόμουνα. Αισθάνομαι πιο πλούσιος από ποτέ».

Ο Άνθιμος που έκλεψε την καρδιά της «Μαρίας της άσχημης» ισχυρίζεται πως «η επιτυχία που γνώρισα στην Ελλάδα μπορεί να έγινε λίγο γρήγορα.
 Ήξερα όμως τι σημαίνει να είσαι επιτυχημένος ηθοποιός από τον Κώστα Βουτσά.
Εκείνος με ενέπνευσε να κάνω αυτό που κάνει.
Είμαι και θα είμαι ηθοποιός μέχρι να πεθάνω.
Είχα τρομερή στήριξη από την οικογένεια μου.
Δεν είμαι και δεν θα γίνω σερβιτόρος ποτέ».

Εκτός από την ταινία «The Quiet Land» στην οποία πρωταγωνιστεί, παίζει και σε διαφήμιση στην Αμερική.
«Έτυχε να πάω σε μια οντισιόν για διαφήμιση της Levi’s.Πλησιάζοντας είδα ότι είχε μια ουρά δύο χιλιάδων ατόμων. Σκέφτηκα ότι δεν έχω καμία πιθανότητα, αλλά το τόλμησα γιατί πιστεύω στον εαυτό μου. Τελικά με επέλεξαν. Στην Αμερική σέβονται το πάθος», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της επιλογής του.

Ο Άνθιμος όταν πήγε στην Αμερική άλλαξε το επίθετο του σε Anthem Mos, καθώς όπως λέει οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να προφέρουν ούτε την πρώτη συλλαβή από το επίθετό του!
Συνειδητοποιημένος και ώριμος δηλώνει πως «μπορεί να περιμένεις τον Στίβεν Σπίλμπεργκ όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο, αλλά δεν θα συμβεί. Είσαι ένα απόλυτο μηδέν. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν αυτή η βιομηχανία».

Ένας ήταν ο στόχος του και ήταν αφοσιωμένος σε αυτόν: «έχω ξενυχτήσει και έχω πιει πάρα πολύ, έχω προσπαθήσει να πάω με όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ, να γίνω Χιου Χέφνερ, να τα γευτώ όλα. Όταν ήρθα στην Αμερική είχα ένα στόχο και ήμουν σαν μοναχός».
Στα προσωπικά του είναι καλά και δεν το κρύβει.
 «Έχω μια πολύ όμορφη σχέση με την Τζο και είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Είναι απίθανο κορίτσι και την αγαπώ. Κάνουμε και φοβερό έρωτα», λέει χαρακτηριστικά!

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια