Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διάσημοι έχουν πει όχι σε ανήθικες προτάσεις

Η είδηση ότι Γάλλος εκατομμυριούχος πρότεινε στην Κέλι Μπρουκ να «κοιμηθεί» μαζί του έναντι 1.000.000 ευρώ, έκανε το γύρο του κόσμου και έγινε αφορμή για να θυμηθούμε και ποιοι άλλοι διάσημοι έχουν δεχτεί ανάλογες προτάσεις.....

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η τραγουδίστρια που είχε ορκιστεί ότι θα παραμείνει παρθένα μέχρι το γάμο της δέχτηκε το 2000, σε ηλικία 19 ετών, ανήθικη πρόταση από Αμερικάνο επιχειρηματία, ο οποίος έδινε περίπου 9,5 εκατομμύρια ευρώ για μια νύχτα μαζί της. Η ίδια χαρακτήρισε την προσφορά «αηδιαστική».

Πάμελα Άντερσον

Η ξανθιά σεξοβόμβα δέχτηκε την πρόταση του Ρικ Σάλομον να πληρώσει εκείνος τα 250.000 δολάρια που εκείνη έχασε σε ένα παιχνίδι πόκερ, με αντάλλαγμα ένα φιλί.

Σαρλίζ Θέρον

Η πανέμορφη ηθοποιός έμεινε έκπληκτη όταν ένας δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της είπε: «Θέλω να σε παντρευτώ. Σε ποια πλευρά του κρεβατιού προτιμάς να κοιμάσαι;» Η ίδια δεν έχασε την ψυχραιμία της και απάντησε: «Στην πλευρά που δεν είσαι εσύ. Είσαι πολύ γλυκός αλλά ο φίλος μου θα σε σκοτώσει».

Τζορτζ Κλούνεϊ

Στο Φεστιβάλ των Καννών το 2009, Ιταλός ρεπόρτερ πλησίασε το γόη του Χόλιγουντ, έσκισε τα ρούχα του και φώναξε κλαίγοντας στον Τζορτζ: «Σε παρακαλώ, διάλεξε εμένα. Σ' αγαπώ».

Σούζαν Μπόιλ

Η νικήτρια του «Britain's Got Talent», αρνήθηκε την εξωφρενική πρόταση που της έγινε από εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό, να πληρωθεί 1 εκατομμύριο δολάρια για να χάσει την παρθενιά της μπροστά στην κάμερα.
www.ofono.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια