Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα πιο κακά κορίτσια του Χόλιγουντ

Ως γνωστόν τα κακά κορίτσια πάνε παντού, αν και η «λίστα» που φιλοξενούμε σήμερα έχει ένα στάνταρ σημείο αναφοράς: το Χόλιγουντ.
Τα δέκα κορίτσια που ακολουθούν θεωρούνται από τα πλέον άτακτα της σόου μπίζνες καθώς τόσο με τις δηλώσεις τους, όσο και με τις προκλητικές τους εμφανίσεις φροντίζουν πάντα να ταράζουν τα ύδατα......
1. Kesha
Η τραγουδίστρια φροντίζει να ντύνεται και να χτενίζεται extreme. Δεν έχει ποτέ στόχο να δείχνει όμορφη, θέλει απλά να προκαλεί, όπως η ίδια δηλώνει.
2. Lady Gaga
Τα λόγια είναι περιττά. Της αρέσει να ζει στα όρια και κάθε της εμφάνιση αποτελεί ολόκληρη εικαστική παρέμβαση ή θεατρικό δρώμενο.
3. Cameron Diaz
Είναι σέξι, πανέμορφη και… όταν ανοίγει το στόμα της δεν ξέρει τι λέει. Πρόσφατα δήλωσε ότι τρελαίνεται να βλέπει πορνοταινίες.
4. Paris Hilton
Βίος και πολιτεία… Το ροζ βίντεο που γύρισε πριν 8 χρόνια ακόμα τη στοιχειώνει! Εκτοτε φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προκαλεί είτε με τη ζωή της είτε με τις εμφανίσεις της.
5. Lindsay Lohan
Από παιδί-θαύμα έγινε πρώτο θέμα στα κουτσομπολίστικα περιοδικά με τις εξαρτήσεις της και τον εγκλεισμό της στη φυλακή.
6. Britney Spears
Πέρασε ένα δύσκολο παρελθόν κατά το οποίο πολλοί πίστεψαν ότι φλέρταρε με την παράνοια. Εδώ και καιρό προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της…
7. Miley Cyrus
Από μικρό κορίτσι προσπαθεί να το παίξει… μεγαλοκοπέλα με σέξι εμφανίσεις και συμπεριφορά που δεν ταιριάζει στην ηλικία της.
8. Taylor Momsen
Τα ίδια ισχύουν και για την Taylor, μόνο που ο βαθμός είναι μεγαλύτερος. Ακραία ντυσίματα, ακραία συμπεριφορά, ακραία όλα γενικώς και σε καμία συμφωνία με την ηλικία της…

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια