Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εξι νεκροί και καταστροφές σε ιστορικά κτίρια στη βόρεια Ιταλία

- Μία γυναίκα 103 χρόνων και μία 37χρονη πέθαναν από καρδιακή προσβολή
- Τουλάχιστον 50 οι τραυματίες
- Πανικός στους δρόμους της Μπολόνια και άλλων πόλεων από τον ισχυρότατο σεισμό
- Απίστευτες εικόνες απο τις ζημιές σε πολλά κτίρια
Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών απο το σεισμό 5,9 Ρίχτερ που....

 σημειώθηκε τη νύχτα στη βορειοανατολική Ιταλία. Οι νεκροί είναι 6 εκ των οποίων οι τρεις εργάζονταν σε εργοστάσια στη περιοχή της Μόντενα και της Φεράρα.
Οι περισσότερες καταστροφές σε κτίρια σημειώθηκαν στην Finale Emilia, στην ευρύτερη περιοχή της Μόντενα.
ΦΩΤΟ corriere della sera
ΦΩΤΟ corriere della sera
Τρεις εργάτες καταπλακώθηκαν από τα μεταλλικά δοκάρια και από την κατάρρευση υπόστεγου σε παραγωγικές μονάδες έξω από την Φεράρα, ενώ δούλευαν στη νυχτερινή βάρδια. Πρόκειται για έναν μαροκινό εργάτη, 29 ετών και για δυο Ιταλούς, που εργάζονταν σε βιομηχανία κεραμικών ειδών.
Στην ευρύτερη περιοχή της Φεράρα, πάντα, μια γυναίκα 100 χρόνων υπέστη καρδιακή προσβολή που στάθηκε μοιραία, ενώ το ίδιο συνέβη και σε μια 37χρονη, στην Μπολώνια. Οι τραυματίες, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι τουλάχιστο πενήντα.
ΦΩΤΟ corriere della sera
Ο σεισμός, μεγέθους 5,9 βαθμών, έγινε αισθητός σε όλη την βορειοανατολική Ιταλία. Στο Μιλάνο, στην Τοσκάνη, στο Βένετο, στην Τεργέστη και στην περιφέρεια Τρεντίνο 'Αλτο 'Αντιτζε, στα σύνορα με την Αυστρία. Η διάρκειά του ήταν περίπου 20 δευτερόλεπτα και το επίκεντρο του με εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα, εντοπίστηκε 36 χιλιόμετρα βόρεια της Μπολόνια στην περιοχή της Μόντενα.
REUTERS- CORRIERE DELLA SERA

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια