Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εξοντώθηκαν τρομοκράτες που θα χτυπούσαν τη Γιουροβίζιον

Οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσαν σήμερα ότι απέτρεψαν μια τρομοκρατική επίθεση στη διάρκεια του πρόσφατου διαγωνισμού της Eurovision και συνέλαβαν 40 πρόσωπα, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Ασφαλείας.
«Ο κύριος στόχος της τρομοκρατικής ομάδας ήταν να πραγματοποιήσει μια τρομοκρατική επίθεση στο Μπακού στη διάρκεια της Eurovision», αναφέρει το....

 υπουργείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Η ομάδα επρόκειτο να πραγματοποιήσει μια επίθεση στην αίθουσα συναυλιών όπου οργανώθηκε ο διαγωνισμός καθώς και άλλες επιθέσεις εναντίον του προέδρου Ιλχάμ Αλίεφ, αστυνομικών τμημάτων, ξενοδοχείων όπου φιλοξενούνταν ξένοι, καθώς και εναντίον χώρων λατρείας», υποστηρίζει το υπουργείο.
Μέλη της ομάδας «είχαν εισιτήρια για τη Eurovision ώστε να πραγματοποιήσουν μια τρομοκρατική επίθεση στο Crystal Hall του Μπακού», όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός, διευκρίνισε.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας συνέλαβαν τα μέλη της ομάδας στη διάρκεια χωριστών επιχειρήσεων στο Μπακού, στις πόλεις Γκάντζα και Σουμγκάιτ, καθώς και σε πολλές περιφέρειες της χώρας, πρόσθεσε το υπουργείο χωρίς να διευκρινίσει πότε έγιναν οι συλλήψεις.

Μερικά μέλη της ομάδας πρόβαλαν αντίσταση και σκοτώθηκαν, πρόσθεσε το υπουργείο.

«Το υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας επέλεξε να μην αποκαλύψει αυτή την πληροφορία στη διάρκεια της Eurovision για να μην προκαλέσει πανικό ανάμεσα στους πολίτες και τους ξένους προσκεκλημένους», εξήγησε επίσης το υπουργείο.
εθνος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια