Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κοκκίνου - Γαρμπή - Σχοινάς όλοι ΜΑΖΙ

Για χρόνια η μια απέφευγε την άλλη.
Τι τις χώριζε;
Ένας άντρας!
Ο λόγος για τις τραγουδίστριες Έλλη Κοκκίνου και Καίτη Γαρμπή που θα κάνουν κοινή εμφάνιση μαζί με την πέτρα του σκανδάλου...

τον Διονύση Σχοινά!
Ως γνωστόν, το πάλαι ποτέ η Έλλη ήταν φουλ ερωτευμένη με το Διονύση αλλά εκείνος βρήκε την Καίτη και από τότε έγιναν αχώριστοι!
Η Έλλη έκανε έναν γάμο, απέκτησε ένα διαζύγιο και έναν γιο και πλέον δεν φαίνεται να αφήνει το παρελθόν να την στοιχειώνει.
Για το λόγο αυτό, η τραγουδίστρια θα βρεθεί κανονικά μαζί με το νεανικό της έρωτα Σχοινά και την τότε αντίζηλο Καιτούλα, επί σκηνής στη σημερινή (28 Απριλίου) συναυλία για τα 20 χρόνια επιτυχιών του συνθέτη Φοίβου!
Από τις εποχές του ''Κάτι'' ο Φοίβος είχε μούσα την Γαρμπή και έπειτα πέταξε στην αγκαλιά της Βανδή και φυσικά, αργότερα ήρθαν οι ''Μασάι'' με την Έλλη Κοκκίνου.
Και να σου πω και κάτι! Κι εγώ να ήμουν η Κοκκίνου, με καμάρι θα πήγαινα! Να βλέπουν ούλοι, πως είμαι κορμάρα στα 40 και κάτι και πως κυκλοφορώ δίμετρο κουκλί φουλ στον έρωτα!
Η Κατίνα!

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/5/12, 2:34 μ.μ.

    ο σχοινας δεν ηταν ενταξη απεναντι στη κοκκινου ενας αντρας πρεπει να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και να ειναι ειλικρινης και δεν ηταν εντιμο να το παιζει σε διπλο ταμπλο απο οτι ξερω ο σχοινας ειχε δωσει λογο στην κοκκινου και ειχαν αρραβωνιαστει αλλα κρυφα τραβιολογιοταν και με αυτην την σιγανοπαπαδια την γαρμπη αλλα η κοκκινου καταφερε και σταθηκε ξανα στα ποδια της μονη της και κανει μεγαλη καριερα κι ο σχοινας θα τριβει τα ματια του που αυτος δεν καταφερε να κανει τιποτα οτι εκανε ηταν προσωρινο και μετα χαθηκε κι αν παντρευτηκε την γαρμπη το εκανε απο συμφερον για να γινει πιο ευκολα και πιο γρηγορα γνωστος στον κοσμο αφου τοτε η γαρμπη ηταν το πρωτο ονομα η προταση γαμου που της εκανε τοτε συνεπε σε με την τεραστια επιτυχια που καταφερε να κανει με τον δισκο αρχιζω πολεμο που ειχε βγαλει τοτε τυχαιο? δεν νομιζω και ο γαμος του μαζι της ηταν που τον βοηθησε πολυ τοτε εχει ο καιρος γυρισματα και τωρα η κοκκινου εχει γινει το πρωτο ονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή