Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σταρ στην πολιτική 2012

* Βάνα Μπάρμα.
Η σέξι ντίβα του ελληνικού θεάτρου Βάνα Μπάρμπα ανακοινώθηκε με δόξα και τιμή ως υποψήφια στη Β΄΄ Αθηνών με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό....Η Βάνα, ως πολιτικοποιημένο άτομο, είχε παλαιότερα επιχειρήσει να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ, ενώ είχε συζητηθεί έντονα η απόφασή της να συμμετάσχει στις....

 δημοτικές εκλογές πριν από λίγα χρόνια.
* Ρένος Χαραλαμπίδης.
Το φαγητό κόντεψαν να κάψουν όσες νοικοκυρές είχαν συντονιστεί στο "Πρωινό Ant1", όταν άκουσαν δια στόματος Ρένου Χαραλαμπίδη ότι θα διεκδικήσει ψήφο στη Β΄Αθηνών με την Ν.Δ.
* Παύλος Χαϊκάλης.
Μπορεί στις εκλογές της 6ης Μαΐου να βρίσκεται στο πλευρό του Πάνου Καμμένου, όμως δεν είναι η πρώτη φορά στη πολιτική για τον Παύλο Χαϊκάλη. Το 1993 υπήρξε υποψήφιος με την Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά.
* Παύλος Κοντογιαννίδης.
Ένας ακόμη ταλαντούχος ηθοποιός που διεκδικεί την ψήφο μας με το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, που συνεργάζεται με το κόμμα του Πάνου Καμένου.
* Ο Γιώργος Κυρίτσης.
Ο δημιουργός των "Μυστικών της Εδέμ" θα πολιτευτεί στα Τρίκαλα, υποψήφιος με την παράταξη του Φώτη Κουβέλη.
* Ο Γιάννης Βούρος
Θα κάνει το "τρις εξαμαρτείν" και θα ζητήσει και πάλι την ψήφο μας με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄Αθήνας.
* Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Εντύπωση προκάλεσε μία ακόμη υποψηφιότητα από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο, αυτή του Γ.Παπαμιχαήλ του μονάκριβου γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στη Β΄Αθηνών με τον ΛΑ.Ο.Σ.

Οι πρώτοι διδάξαντες.
Η Ελένη Ανουσάκη είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 1993, ενώ αξιοσημείωτη στο ίδιο κόμμα ήταν και η υποψηφιότητα της τηλεοπτικής Σελήνης, της ηθοποιού Ελένης Κούρκουλα,, που μάλιστα διετέλεσε και υφυπουργός Παιδείας.
Το 1996 ο ηθοποιός Κώστας Καρράς ήταν υποψήφιος με την Πολιτική Άνοιξη, όμως από το 2000 μέχρι και το 2007 υπήρξε βουλευτής της Ν.Δ.
Ένας ακόμη πρωταγωνιστής της θρυλικής "Λάμψης" του Νίκου Φώσκολου, ο Χρήστος Πολίτης, είχε βάλει υποψηφιότητα με την Πολιτική Άνοιξη, αλλά και ο "αστυνόμος Θεοχάρης", ο Γιώργος Βασιλείου, κατέβηκε το 2004 με τη Ν.Δ.
Την ίδια χρονιά έθεσαν υποψηφιότητα η Βάσια Τριφύλλη και η γοητευτική ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου, που πρόσφατα διετέλεσε και υφυπουργός Τουρισμού, αλλά παραιτήθηκε λόγω του οικονομικού σκανδάλου του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου.
Η "Ιταλίδα απ την Κυψέλη", Μάρω Κοντού, υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργή υποστηρίζοντας τη Ν.Δ.
Το 2007 δοκίμασε την τύχη της κατεβαίνοντας υποψήφια στην Α΄Πειραιώς με τη Ν.Δ. και η κυρία "Πες το και θα γίνει", Τζοβάνα Φραγκούλη, ενώ η Λουκία Παπαδάκη έβαλε υποψηφιότητα στη Β΄Πειραιώς με το ίδιο κόμμα.
Η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου Άννα Βαγενά κατέβηκε στην Α΄Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ, ενώ στην ίδια εκλογική περιφέρεια υποψήφια ήταν και η Πέμη Ζούνη, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του ΠΑΣΟΚ, με την ηθοποιό Άννα Φόνσου να συμπληρώνει το...καρέ.
Από τη νεώτερη γενιά των ηθοποιών ξεχώρισε η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τη Δράση του Στέφανου Μάνου, που ωστόσο δεν ...ευτύχησε!
Από τους πιο "δυνατούς" υποψήφιους του ΚΚΕ παραμένει ο μεγάλος ηθοποιός Κώστας Καζάκος.

Άσμα Πολιτικών...ασμάτων!
Κι όμως, η πολιτική καμπάνια υπό τη μελωδία της μουσικής μπορεί να γίνει μια πολύ πιο ευχάριστη διαδικασία στη διεκδίκηση του σταυρού.
Αυτό σκέφτηκε ο "βασιλιάς των Τσιγγάνων", Βασίλης Παϊτέρης, που έβαλε υποψηφιότητα δύο φορές με τη Ν.Δ.
Στις εκλογές του 2007 ο Κώστας Τουρνάς, ο γνωστός τραγουδιστής - μουσικοσυνθέτης, διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών στη Β΄Αθηνών, ενώ και η διεθνής Βίκυ Λέανδρος, διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών στην Α΄Πειραιά με την υποστήριξη του Κ.Καραμανλή.
Και ο Γιώργος Γερολυμάτος όμως δοκίμασε την τύχη του με τη Δημοκρατική Αναγέννηση του Στέλιου Παπαθεμελή, ενώ από τις πιο πετυχημένες υποψηφιότητες ήταν αυτή της Έφης Σαρρή με το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ...
Πολιτικά ...Μοντέλα.
Η απόλυτη πολιτική πρόταση στις εκλογές της 6ης Μαΐου έρχεται από τις πασαρέλες και τα ντεφιλέ μόδας και ανήκει στο πάντα πρωτοπόρο(;) ΠΑΣΟΚ. η Γκλόρια Μίκα Ντζίλα, ένα - εξωτικό - όνομα- μια ιστορία, αφού πρόκειται για το νεαρό μοντέλο με πατέρα από την Γκαμπόν και μητέρα Ελληνίδα, που είναι ήδη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ....η Γκλόρια δεν είναι το πρώτο μοντέλο που διεκδικεί θέση στη Βουλή, αφού το αυτό έπραξε και το γνωστό πρώην τοπ μόντελ και νυν εκδότρια Έλενα Κουντουρά στην Α΄Αθηνών με τα "χρώματα" της Ν.Δ. με μεγάλη επιτυχία. Υποψήφια υπήρξε το 2009 και μία ακόμη εστεμμένη, η Μαρίνα Τσιντικίδου, και πάλι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., στην Πιερία, τον τόπο καταγωγής της, χωρίς να καταφέρει να μπει στη Βουλή.

TV Politocal Personas.
Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που από την τηλεόραση προσπάθησαν να μεταπηδήσουν στην πολιτική, άλλοι με μεγάλη επιτυχία και άλλοι με ...καθόλου.
Η "κυρία Γιουροβίζιον" Δάφνη Μπόκοτα προσπάθησε να μπει στη Βουλή το 2007 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Πειραιά αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ το ίδιο έπραξε ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα, την ίδια χρονιά, αλλά δεν εξελέγη.
Παρότι η αθλητικογράφος Άρια Αγάτσα τιμήθηκε από τους ψηφοφόρους της Βοιωτίας και μπήκε στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ, η 6η Μαΐου τη βρίσκει υποψήφια με το κόμμα της Ν.Δ.
 Ανάμεσα στους νέους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος. Στην Αθήνα έχει δοκιμάσει την πολιτική της τύχη και η αθλητικογράφος Άννα Καραμανλή.
GLAM

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/12, 9:39 μ.μ.

    τις φωτογραφίες τις επέλεξες ή έτσι τις βρήκες; Γιατί είναι όλοι ένας κι ένας εκτός απο την τελευταία φωτογραφία της κυρίς Βαγενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τις διαλεξα προσεκτικα για να πιασω ολη....την γκαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή