Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καλλιτέχνε​ς ενισχύουν το έργο του ΚΕΘΕΑ Στροφή

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Στάθης Δρογώσης, η Μαριέττα Φαφούτη και η Ματούλα Ζαμάνη με τους Angry Birds τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ Στροφή, σε μια συναυλία που πραγματοποιείται για την ενίσχυση και την προβολή των σκοπών της θεραπευτικής κοινότητας.
Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στις....

 7 Ιουνίου στην Τεχνόπολη, φέρει τον τίτλο "Με την στροφή ενός τραγουδιού" και αποτελεί το πρώτο μεγάλο μουσικό event που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ Στροφή.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν όλα τα αγαπημένα τραγούδια των γνωστών ερμηνευτών. "Θέλω να σε ξεπεράσω". "Καθρέπτης", το "Μέτρημα", "Μην το πεις πουθενά", αλλά και  δεκάδες ακόμη επιτυχίες θα ερμηνευτούν "ζωντανά", σε μια ξεχωριστή συναυλία που το κεντρικό σύνθημά της είναι ότι η χρήση δεν είναι ντροπή, αλλά μια εξάρτηση που μπορεί να θεραπευτεί με αγάπη και φροντίδα.

Χαρακτηριστικό ακόμη είναι ότι τη βραδιά θα ανοίξει το μουσικό συγκρότημα της Στροφής, το οποίο απαρτίζουν νεαροί, δίνοντας το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας. Μαζί τους, ο Tareq σε live dj set

. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στον Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Στροφή για την οικονομική ενίσχυση του θεραπευτικού προγράμματος  που απευθύνεται σε έφηβους και νεαρούς ενήλικους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους.

Το ΚΕΘΕΑ Στροφή με έδρα την Αθήνα ιδρύθηκε το 1988 και είναι το πρώτο πρόγραμμα γι αυτή την ηλιακή ομάδα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Στις εγκαταστάσεις του διαθέτει και ξενώνα ώστε να μπορεί να υποστηρίζει εφήβους από την περιφέρεια, χωρίς οικογενειακή στήριξη.
*  Στην Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι
"δ"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια