Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μάικλ Τζάκσον: Το μυστικό στα μάτια του

Από το 2009 που έφυγε από τη ζωή, ο Μάικλ Τζάκσον εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο της δημοσιότητας μέσα από περίεργες ιστορίες, το νήμα των οποίων ξετυλίγεται αργά αλλά σταθερά, από διηγήσεις φίλων και συγγενών του.
Πριν από λίγες μέρες ο Βρετανός Ματ Φίντες, ο οποίος, αν και πάμπλουτος, εργαζόταν ως....

 σωματοφύλακας του Τζάκσον από το 1998 μέχρι το 2009, αποκάλυψε τον αληθινό έρωτα του τραγουδιστή, δηλώνοντας επίσης στην εφημερίδα «Sun» πως ο ίδιος είναι ο βιολογικός πατέρας του 10χρονου γιου του Τζάκσον Πρινς Μάικλ.

Η εμμονή με τη Χιούστον
Όπως αποκάλυψε ο Φίντες, ο Μάικλ Τζάκσον υπήρξε τρελά ερωτευμένος με τη Γουίτνεϊ Χιούστον, με την οποία γνωρίστηκε το 1991, όταν εκείνη ήταν 28 κι εκείνος 33.
Βέβαια είχε ακούσει για τη Χιούστον από τον αδερφό του Ζερμέν, με τον οποίο η τραγουδίστρια διατηρούσε παράνομη σχέση από το 1984 μέχρι το 1985.
Το τραγούδι «Saving all my love for you», που είχε ερμηνεύσει η ίδια με πάθος, ήταν αφιερωμένο στον Ζερμέν.
Η σχέση τους έληξε διότι ο τελευταίος ήταν παντρεμένος και δεν επιθυμούσε να χωρίσει τη σύζυγό του.
Ωστόσο το γεγονός γνωστοποιήθηκε φέτος, αμέσως μετά το θάνατο της Χιούστον.
 Στη συνέχεια η μοίρα ξανάφερε την τραγουδίστρια στην αγκαλιά ενός Τζάκσον –του «βασιλιά» αυτή τη φορά.
«Η σχέση τους ήταν μυστική, κανείς δεν κατάφερε να μάθει γι’ αυτήν.
Η Γουίτνεϊ μετακόμισε κυριολεκτικά στο σπίτι του Μάικλ, και οι δυο τους βίωσαν έναν μεγάλο και έντονο έρωτα. 
Η σχέση κράτησε δύο εβδομάδες, αλλά ο Μάικλ δεν την ξεπέρασε ποτέ.
Ήθελε να την παντρευτεί.
Ένα χρόνο μετά η Χιούστον παντρεύτηκε τον Μπόμπι Μπράουν και ο Μάικλ έπεσε σε κατάθλιψη.
Ένα μέρος των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ήταν επειδή δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει» αναφέρει ο Ματ Φίντες στη «Sun», προσθέτοντας πως ο Τζάκσον και η Χιούστον συναντήθηκαν τελευταία φορά το 2001, σε ένα μουσικό αφιέρωμα.
 «Ήταν και οι δύο χάλια.
Η Γουίτνεϊ καταρρακωμένη από τα ναρκωτικά και ο Μάικλ από τα παυσίπονα και τα ηρεμιστικά. Αγκαλιάστηκαν και έβαλαν τα κλάματα. 
Ο Μάικλ της ζήτησε να του υποσχεθεί ότι θα έκοβε τα ναρκωτικά, εκείνη το έκανε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεσή της.
Κάτι το οποίο τον πλήγωνε μέχρι τις τελευταίες του στιγμές», αναφέρει ο σωματοφύλακας.
Την ιστορία του μεγάλου έρωτα μεταξύ Τζάκσον και Χιούστον επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα δύο ακόμα μέλη του προσωπικού που εργάζονταν από το 1990 στο σπίτι του βασιλιά της pop. Επισήμαναν μάλιστα πως όλο το προσωπικό είχε υπογράψει συμβόλαιο «σιωπής», το οποίο τους απαγόρευε να μιλήσουν δημοσίως για τις ερωτικές σχέσεις του αφεντικού τους, γι’ αυτό άλλωστε σπανίως διέρρεαν «ερωτικές» πληροφορίες για τον Τζάκσον.
Ξένο… σπέρμα
Ο Ματ Φίντες δεν σταματά τις αποκαλύψεις του εδώ, αλλά συνεχίζει ισχυριζόμενος πως είναι ο πατέρας του 10χρονου γιου του Τζάκσον Πρινς Μάικλ. Όπως αποκαλύπτει στη «Sun», το 2001 ο διάσημος ερμηνευτής του ζήτησε να δώσει το σπέρμα του προκειμένου να αποκτήσει ένα «γεροδεμένο παιδί».
Ο Φίντες επισημαίνει ότι κανένα από τα παιδιά του Τζάκσον δεν είναι δικό του, καθώς ήταν «ανίκανος εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης ηρεμιστικών, παυσίπονων και κατασταλτικών χαπιών». Σύμφωνα μάλιστα με το σωματοφύλακα, ο τραγουδιστής δεν είχε στύση επί πάρα πολλά χρόνια, η αγάπη του όμως για τα παιδιά τον ανάγκασε να «αγοράσει» ξένο σπέρμα προκειμένου να δημιουργήσει νέες ζωές.
 «Δεν επιθυμώ την κηδεμονία του Πρινς Μάικλ, απλώς η μητέρα μου είναι στα τελευταία της και θέλω να τον δει. 
Να συνειδητοποιήσει ότι έχω αφήσει έναν απόγονο. 
Θα ήθελα να μπορώ να τον βλέπω καθημερινά, κι ας μην έχει το όνομά μου» ισχυρίζεται συγκινημένος ο Φίντες, λέγοντας πως έχει ήδη κάνει αίτηση σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ώστε να υποβληθεί σε τεστ DNA ο ίδιος και το παιδί και να αποδειχτεί του λόγου του το αληθές.
Συνολικά, πώς θα περιγράφατε τον Μάικλ Τζάκσον; ρωτάει στο τέλος ο δημοσιογράφος τον Φίντες. «Θα έλεγα πως ήταν πληγωμένος, τρυφερός και γενναιόδωρος. 
Ανασφαλής και παραπλανημένος μερικές φορές.
 Ζητούσε απεγνωσμένα την προσοχή όλων, είχε εμμονές με την εμφάνισή του, ήταν ανορεκτικός και φοβόταν να παραδεχτεί τα αληθινά του προβλήματα. 
Βίωσε τον έρωτα μία, ίσως δύο φορές, αλλά του φάνηκε δύσκολος και αποφάσισε να του γυρίσει την πλάτη. 
Τουλάχιστον έτσι μου είχε εκμυστηρευτεί πριν από κάποια χρόνια».
Μαρία Προκοπίου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια