Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η μεταμόρφωση της Ειρήνης Βελιμαχίτη σε Ρίτα Σακελλαρίου

«Θα υποδυθώ μια λατρεμένη φωνή, μια γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια. 
Είναι μεγάλο το βάρος που παίρνω», δήλωσε η Ειρήνη Βελιμαχίτη, που εδώ και έξι μήνες «μεταμορφώνεται» σε Ρίτα Σακελλαρίου για να «ανεβάσει» στο σανίδι της ζωή της μεγάλης σταρ!
Όπως έχουμε γράψει........

η βιογραφία της Ρίτας Σακελλαρίου θα «ζωντανέψει» μέσα από τις αφηγήσεις του πολύ καλού της φίλου και στενού της συνεργάτη, Λάκη Κορρέ.
Τα κείμενα θα είναι του Γιώργου Χρονά, ενώ η σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη.
«Μου έκανε την πρόταση μια δισκογραφική παρέα. Σοκαρίστηκα όταν μου το είπαν», είπε η Ειρήνη Βελιμαχίτη, αποκαλύπτοντας ότι όλους αυτούς τους μήνες διαβάζει για την Ρίτα Σακελλαρίου, βλέπει βίντεο και συναντά ανθρώπους από το επαγγελματικό και οικογενειακό της περιβάλλον.
Στην παράσταση -που θα είναι έτοιμη τον Οκτώβρη, όπως είπε η πρωταγωνίστρια- θα αποτυπωθεί η προσωπική ζωή της Ρίτας: «δεν μας ενδιαφέρουν τα σχόλια για τους έρωτές της. Αυτά είχε τον τσαμπουκά να τα λέει μόνη της. Μας ενδιαφέρει η στάση ζωής της, μιας μάνας με πέντε παιδιά, σε δύσκολες συνθήκες. Είναι η μόνη τραγουδίστρια που δεν στηρίχθηκε σε διάσημους γάμους για να κάνει καριέρα».
«Το εγχείρημά μου δεν είναι να μιμηθώ την Ρίτα. Η Ρίτα δεν μιμείται. Μεταφέρω το σχόλιο για την ζωή της. Δεν θα κάνουμε μίμηση σε καμία περίπτωση», τόνισε η Ειρήνη Βελιμαχίτη, προσθέτοντας πως η έκπληξη της παράστασης θα είναι τα παιδικά χρόνια της λαϊκής τραγουδίστριας, η οποία είχε μια τραυματική εμπειρία.
 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια