Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φταρνίστηκε 9 ημέρες μετά το... θάνατό της!

Και τη 13η ημέρα επανήλθε κανονικά στη ζωή...
Μπορεί διάφορα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό να μας αγχώνουν σχετικά με τις συνθήκες ζωής στην... υποσαχάρια Αφρική, αφού κάποιες από αυτές ενδεχομένως να τις βιώσουμε και εμείς σε περίπτωση χρεωκοπίας. Όμως, μη νομίζετε, υπάρχουν και γεγονότα που........

 συμβαίνουν εκεί, τα οποία θα μπορούσαν να αναπτερώσουν τις ελπίδες για το μέλλον... Ένα παράδειγμα: Η ανάσταση νεκρών!

Η 67χρονη Victoria Gbemisola Babatunde νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νιγηρίας και κάποια στιγμή θεωρήθηκε από τους γιατρούς νεκρή.

Οι συγγενείς της ξεκίνησαν τις ενέργειες για την οργάνωση της κηδείας της, η οποία όμως καθυστέρησε λόγω μίας μεγάλης απεργίας στη Νιγηρία, που δημιούργησε έλλειψη καυσίμων και πρόβλημα στις μετακινήσεις.

Έτσι, οι μέρες περνούσαν μέχρι να καταφέρουν να συγκεντρωθούν όλοι οι συγγενείς για την τελετή.

Σε όλο αυτό το διάστημα η σορός της Victoria Gbemisola Babatunde παρέμενε στο σπίτι του αδελφού της, ο οποίος αναγκάστηκε να προσλάβει και έναν υπάλληλο νεκροτομείου για να τη συντηρεί, μέχρι την ταφή.

Την 9η ημέρα από το θάνατο της ηλικιωμένης Νιγηριανής, ο υπάλληλος έτρεξε έντρομος να αναφέρει στον αδελφό της ότι η 67χρονη... φταρνίστηκε και άνοιξε τα μάτια της!

Όμως, για τις τρεις επόμενες ημέρες η γυναίκα παρέμενε ακίνητη, κάνοντας τους οικείους της να αμφιβάλλουν για το αν είναι ζωντανή ή νεκρή.

Την 4η ημέρα, η γυναίκα έδωσε ξανά δείγματα ζωής. Άνοιξε και πάλι τα μάτια της, άρχισε να κινείται και αφού μίλησε στον αδερφό της, ζήτησε φαγητό και νερό.

Ανάσταση ή ένα ακόμα ανεξήγητο παιχνίδι της ζωής; Πάντως, τα διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Victoria Gbemisola Babatunde ζει και πάλι κανονικά με τους συγγενείς της στη Νιγηρία...
www.akous.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια