Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ---- 6 ΜΑΙΟΥ 2012

ΔΏΣΤΕ ΒΆΣΗ!!!!!!!!!!
Θα την ΠΑΤΉΣΟΥΜΕ και ΠΆΛΙ..
ΚΑΙ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΘΑ ΈΧΕΙ ΠΕΤΎΧΕΙ ΤΑ ΕΞΉΣ:
Και να απορροφήσει την εκτόνωσή μας και να ξανά καθίσει στο σβέρκο μας.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ???
''Οι συνέπειες είναι να....
υποστεί μια κυβέρνηση που θα τον διαλύσει γιατί είναι για ακόμα μια φορά διχασμένος και ψήφισε χωρίς να συσπειρωθεί.
Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι;
Να μπουν πολλά κόμματα στην βουλή και να υπάρχει χάος και... ασυνεννοησία.
Πρέπει δηλαδή μέσα στην φτώχεια και την δυστυχία που έρχεται να είμαστε προετοιμασμένοι να ζήσουμε και μεγάλου εύρους εθνικό διχασμό.
Το ρητό διαίρει και βασίλευε δεν είναι τυχαίο και βγάζοντας ο καθένας ένα κόμμα πετυχαίνει αυτό ακριβώς που θέλει ο βασιλεύς. ''
See Translation

Ανάλυση της ημέρας των εκλογών 6 Μαΐου 2012
Ξεκινώντας την ανάλυση της 6ης Μαΐου παρατηρούμε ότι οι εκλογές ξεκινάνε με πανσέληνο και μάλιστα στις 07:00 που ανοίγουν οι κάλπες έχουμε ακριβή αντίθεση ηλίου σελήνης.
Άρα υποψιαζόμαστε πως η ημερομηνία είναι επιλεγμένη κατά του ελληνικού λαού μιας και η σελήνη βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες θέσεις στον ζωδιακό και φυσικά αυτό είναι το ζώδιο του σκορπιού.

Αν θέλετε ένα δικό μου σχόλιο, περιγράφω αυτό για το οποίο φωνάζω μέσω facebook κάθε φορά που είναι να γίνει κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ότι κάποιος επιλέγει να κατέβει ο κόσμος εκείνη την συγκεκριμένη μέρα στους δρόμους και αν κάποιος ασχολείται και ερευνά ας δει τις ημέρες που επιλεγόντουσαν να γίνουν οι εκλογές τα προηγούμενα χρόνια. 
Παραδείγματος χάρη το 93 όπου εξελέγη πρωθυπουργός ο λαοπρόβλητος Ανδρέας Παπανδρέου στο μεσουράνημα είχαμε Ποσειδώνα – Ουρανό. 
Με λίγα λόγια επιλέξαμε έναν απατεώνα για την διακυβέρνηση του κράτους, για να μην πάρω την εκδοχή του Eberdin που μιλάει για μυστικικές δυνάμεις και οδηγήσω τους αναγνώστες σε δεύτερες και ύπουλες σκέψεις.

Πάμε στις 6 Μαΐου πάλι…
Ξεκινάει την ημέρα του ο Ελληνικός λαός για να πάρει εκδίκηση, για το παρόν οικονομικό-πολιτικό σύστημα που του επιβλήθηκε παρά την θέληση του και τον υποδούλωσε και σε προσωπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.
 Αυτό μαρτυρούν και οι θέσεις των πλανητών που έχουν ως εξής: Ήλιος-Δίας κυβερνήτες 4ου και 7ου αντίστοιχα και μέσα στον 12ο αντίθεση με την σελήνη στον σκορπιό και στον 6ο κυβερνήτης του 2ου και του 3ου.
Συν ότι την πανσέληνο την τέμνει το μεσοδιάστημα Άρης – Vulcanus σημάδι που δείχνει πόσο ταραγμένη θα είναι η μέρα εκείνη, αλλά η κυβέρνηση θέλει να δει και κάτι άλλο…
Πόσο μπορεί να επηρεάζει τον λαό και το αποτέλεσμα που θα βγει.

Κατά την διάρκεια της ημέρας και μέχρι την ώρα που κλείνουν οι κάλπες η σελήνη μετακινείται από την 16η μοίρα του σκορπιού στην 24η και ο ωροσκόπος από την 13η μοίρα των διδύμων έχει προχωρήσει στην 13η μοίρα του σκορπιού.

Στις 19:00 όπου κλείνουν οι κάλπες η σελήνη είναι η κορυφή ενός striving figure.
Ας ξεκινήσω από την ανάλυση του σχηματισμού.
Ο Ελληνικός λαός είναι καταδικασμένος να υποστεί τις συνέπειες, ποιες είναι αυτές;
Οι συνέπειες είναι να υποστεί μια κυβέρνηση που θα τον διαλύσει γιατί είναι για ακόμα μια φορά διχασμένος και ψήφισε χωρίς να συσπειρωθεί.
Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι;
Να μπουν πολλά κόμματα στην βουλή και να υπάρχει χάος και ασυνεννοησία.
Πρέπει δηλαδή μέσα στην φτώχεια και την δυστυχία που έρχεται να είμαστε προετοιμασμένοι να ζήσουμε και μεγάλου εύρους εθνικό διχασμό.

Θα το εξηγήσω ακόμη περισσότερο αστρολογικά αυτή την φορά, η σελήνη κάνει 2 όψεις 150ο με Ερμή και Αφροδίτη και αντίθεση με Δία.
Η σελήνη βρίσκεται στον 1ο κυβερνήτης 9ου – Ερμής στον 6ο κυβερνήτης 11ου και 8ου – Αφροδίτη στον 8ο κυβερνήτης 7ου και 12ου – Δίας στον 7ο Κυβερνήτης 2ου.
Συμπέρασμα: Δεν γίνεται ένας λαός διχασμένος στις απόψεις του για τα κόμματα, για την οικονομική πολιτική, για την εξωτερική πολιτική και πάνω απ’ όλα ιδεολογικά να μην διαλυθεί.
Το ρητό διαίρει και βασίλευε δεν είναι τυχαίο και βγάζοντας ο καθένας ένα κόμμα πετυχαίνει αυτό ακριβώς που θέλει ο βασιλεύς.
Έναν λαό όπου ο ένας εχθρεύεται τον άλλο και φυσικά σε καμία κρίσιμη στιγμή δεν μπορεί να συσπειρωθεί.

Τέλος θα ασχοληθώ με την κλείδα μιας και βρίσκεται η σελήνη 24ο σκορπιού εδώ έχουμε την παρουσία και του ηλίου εκτός από του ουρανού.
Ο ήλιος είναι του Mc μέσα στον 7ο και ο ουρανός μέσα στον 5ο και κυβερνά 4ο επίσης όπως είπαμε και πιο πριν η σελήνη κυβερνά τον 9ο και φυσικά αφού μιλάμε για σκορπιό χορηγός είναι ο Πλούτωνας.
Ο λαός τυφλωμένος από την ανάγκη του να πάρει την εξουσία στα χέρια του επιλέγει κυβερνήτη του κράτους αυτόν που θα παραδώσει την χώρα στις ξένες οικονομικές δυναστείες.
Ιωαννίδης Παναγιώτης

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια