Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια σειρά έχει 26,2 εκατομμύρια τηλεθεατές;

Η αμερικανική σαπουνόπερα, που στα τέλη της δεκαετίας του ’80 παρακολούθησε φανατικά το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα στην Αμερική.
Η σειρά που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα από το CBS στις 23 Μαρτίου του 1987 και το 1988 μεταδιδόταν και στη χώρα μας από την....

 ΕΤ1, «Τόλμη και Γοητεία»  είναι ξανά υποψήφια για 11 EMMY.
Στην 39η απονομή των τηλεοπτικών βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου, διεκδικεί μεταξύ άλλων, το βραβείο καλύτερης γυναίκας και καλύτερου άνδρα ηθοποιού δραματικής σειράς, καλύτερης μουσικής διεύθυνσης και σύνθεσης.
25 χρόνια αργότερα και έπειτα «από αμέτρητα μπότοξ» όπως λένε όσοι έχουν δεικτική διάθεση απέναντί τους, ο Ριτζ (Ρον Μος), η Μπρουκ ( Κάθριν Κέλι Λανγκ), ο Έρικ ( Τζον Μακ Κουκ) και η Στέφανι Φόρεστερ (Σούζαν Φλάνερι) εξακολουθούν να κυνηγούν την οικογένεια Σπένσερ, ενώ ως το 2006 η Τζοάνα Τζόνσον υποδυόταν τη δίδυμη αδερφή της πεθαμένης… Καρολάιν.
Η σειρά που πλέον μεταδίδεται σε high definition, έχει μπει στο Guinness World Records ως η «δημοφιλέστερη τηλεοπτική σαπουνόπερα» με 26, 2 εκατομμύρια τηλεθεατές και 43 χώρες προβολής.
Από το πλατό της Καλοφόρνια, έχει κάνει ένα πέρασμα και η μικρότερη κόρη του τέως Κωνσταντίνου, η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ, η οποία προσπαθεί να κάνει καριέρα ως ηθοποιός και χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Theodora Greece».
Όπως όλα δείχνουν, η «Τόλμη και γοητεία» γοητεύει ακόμα…
Έθνος tv

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια