Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τζωρτζίνα Ξένου: Η 14χρονη πρωταθλήτρια καράτε νίκησε τον καρκίνο

Στα 11,5 της ήταν ήδη ηρωίδα! Η 14χρονη σήμερα Τζωρτζίνα Ξένου είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια καράτε, έχει κερδίσει χρυσά μετάλλια και στα 11,5 της κέρδισε… την μάχη με την ζωή.
Ήταν τότε που της διέγνωσαν καρκίνο.
Σήμερα η Τζωρτζίνα μπορεί....

 και χαμογελάει, κάνει όνειρα και ζει φυσιολογικά. Αν είχε την δυνατότητα να ξαναζήσει από την αρχή την ζωή της δεν θα άλλαζε τίποτα. Ούτε την περιπέτεια αυτή, που την έχει κάνει δυνατή… που την έχει κάνει αυτό που είναι σήμερα.
«Καταλάβαινα ότι κάτι έχω, αλλά δεν ήξερα τι είναι αυτό. Δεν μου το έλεγαν οι γονείς μου γιατί όσοι ακούνε «καρκίνο» νομίζουν ότι πεθαίνεις, αλλά δεν είναι έτσι... Πέρασα δύσκολα, αλλά ήθελα να επιστρέψω στην ζωή...», λέει σήμερα.

Η μητέρα της Τζωρτζίνας έζησε σαν εφιάλτη όλο το διάστημα της νοσηλείας της μικρής και της θεραπείας.

«Ήθελα να ξυρίσω και εγώ το κεφάλι μου, όταν της έπεφταν τα μαλλιά, για να μην νιώθει άσχημα, όμως η ίδια δεν με άφησε», λέει, ενώ είναι έτοιμη να δακρύσει όταν θυμάται την τραγική στιγμή που την ενημέρωσαν ότι η κόρη της έχει καρκίνο.

«Την πονούσε η κοιλιά της, αλλά ο παιδίατρος είχε πει ότι δεν είναι τίποτα. Μετά από 20 μέρες πήγαμε στο νοσοκομείο και ζήτησα να της γίνουν και άλλες εξετάσεις… Κατέρρευσα όταν μου είπε η παιδίατρος τι συμβαίνει…. Είπα στην μικρή ότι έχει λέμφωμα που ήξερα ότι δεν ξέρει τι σημαίνει… Μπροστά της ήμουνα καλά και μετά έβγαινα έξω και έκλαιγα», θυμάται η μητέρα της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια