Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το θρυλικό Ντάλας επιστρέφει στην ΤV

Η οικογένεια των Γιούιν, των πάμπλουτων κροίσων του πετρελαίου από το Τέξας, οι οποίοι ζουν βουτηγμένοι στην ίντριγκα, επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από 21 χρόνια, με τη νέα γενιά να αναλαμβάνει τη σκυτάλη και να συγκρούεται για την οικογενειακή περιουσία.
Η νέα σαπουνόπερα δεν θα είναι ριμέικ της παλιάς, αλλά θα αποτελεί τη συνέχειά της και θα αφορά στον Τζον Ρος Γιούιν, τον γιο του Τζέι-Αρ και τον Κρίστοφερ Γιούιν, τον....

 υιοθετημένο γιο του Μπόμπι Γιούιν. Ωστόσο, μεταξύ των πρωταγωνιστών συγκαταλέγονται οι «παλιοί» Λάρι Χάγκμαν, Πάτρικ Ντάφι και Λίντα Γκρέι που συμφώνησαν να ενσαρκώσουν και πάλι τους ρόλους τους στην σειρά (Τζέι Αρ Γιούιν, Μπόµπι και Σου Ελεν αντίστοιχα).
«Είναι σαν να ξαναγυρίζουμε σπίτι. Είμαστε φίλοι 33 χρόνια τώρα», δήλωσαν οι παλιοί πρωταγωνιστές της σειράς.
Η σειρά, η οποία ξεκίνησε το 1978 και ολοκληρώθηκε το 1991, μετά από 13 επιτυχημένες σεζόν, θεωρείται μια από τις 100 καλύτερες σαπουνόπερες όλων των εποχών στην αμερικανική τηλεόραση και κατέκτησε 4 βραβεία Emmy, θα αρχίσει να προβάλλεται φέτος το καλοκαίρι, αρχικά μόνο στην αμερικανική και τη βρετανική τηλεόραση, από το TNT και το Channel 5 αντίστοιχα.
Ο διευθυντής προγράμματος του Channel 5, Τζεφ Φορντ δήλωσε σχετικά: «Με το σαγηνευτικό μίγμα πλούτου, αποπλάνησης, σκανδάλων και ίντριγκας, υπάρχει κάτι για όλους στο ράντσο του Σάουθφορκ και η σειρά αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσθήκη στο πρόγραμμα του 2012».
Δείτε το τρέιλερ:

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια