Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μέλος συγκροτήματος προσεγγίζει ανήλικους στο Facebook

Το SecNews έγινε αποδέκτης μιας συγκλονιστικής καταγγελίας πρίν από λίγο η αξιοπιστία της οποίας όμως είναι υπό έλεγχο.
Είναι γνωστή η ευαισθητοποίησή μας στο θέμα της παιδικής πορνογραφίας, επιθυμώντας να εκθέσουμε και να στηλιτεύσουμε οποιονδήποτε τραυματίζει αθώες παιδικές ψυχές για να ικανοποιήσει τις.....

 άρρωστες σεξουαλικές του ορέξεις.
Σύμφωνα με αναγνώστη της ιστοσελίδας  (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση της συντακτικής ομάδας, δεν κοινοποιουμε αλλά προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε αυτή την στιγμή) μας ενημέρωσε οτι μέλος γνωστού ελληνικού συγκροτήματος προσεγγίζει ανηλίκους στο Facebook με σκόπο την αποπλάνησή τους. Πιο συγκεκριμένα η πληροφορία αναφέρει  σημαντικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με την καταγγελία (η ακρίβεια της οποίας ελέγχεται), το μέλος γνωστόυ ελληνικού POP συγκροτήματος προσέγγισε 14άχρονο αγόρι, όπως μας αναφέρει ο αποστολέας του e-mail. Οι υποτιθέμενοι διάλογοι του 14άχρονου με τον 32άχρονο τραγουδιστή εντοπίστηκαν (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία) από την αδερφή του ανηλίκου, αφού όπως αναφέρει «η οικογένεια παρατήρησε οτι έλειπε πολύ συχνά από το σπίτι χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για το που βρισκόταν».
Παραθέτουμε δείγμα του ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ διαλόγου (έχουμε αποκρύψει τα στοιχεία του τραγουδιστή μιας και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαιώση από τις αρχές για το συμβάν και συνεπώς δεν μπορούμε να εκθέσουμε συγκεκριμένα πρόσωπα):
paidiki.pornografia.tragoudistis Μέλος γνωστού συγκροτήματος προσεγγίζει ανήλικους στο Facebook ή μια καλοστημένη απάτη εναντίον του?
Σύμφωνα με επιπρόσθετες πληροφορίες που αναφέρουν ιστοσελίδες της Blog-οσφαιρας το παραπάνω είναι μια καλοστημένη ΑΠΑΤΗ εναντίον του τραγουδιστή με σκοπό όπως μας αναφέρουν να τον πλήξουν. Μάλιστα ο καλλιτέχνης έχει καταθέσει μήνυση όπως ενημερωθήκαμε απο διαδικτυακές πηγές στις αρχές για συγκεκριμένο πρόσωπο (γνωστό των αρχών) που σύντομα θα οδηγηθεί ενώπιων της Δικαιοσύνης για την εν λόγω υπόθεση (!).
Το SecNews εναντιώνεται σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τραυματίζει αθώες παιδικές ψυχές. ΟΜΩΣ οφείλουμε να εναντιωθούμε σε  κακόβουλους χρήστες που χρησιμοποιούν ένα τόσο ευαίσθητο θέμα (όπως η παιδική πορνογραφία) για να πλήξουν προσωπικότητες ανθρώπων που πιθανόν να μην έχουν ουδεμία σχέση με τέτοια περιστατικά.Τέτοια γεγονότα κατά την αποψή μας, εφόσον επιβεβαιώνονται, πρέπει να οδηγούν  τους κακεντρεχείς σε άμεση παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη με συνοπτικές διαδικασίες.
Καλούμε τις διωκτικές αρχές να επέμβουν ΑΜΕΣΑ και να διερευνήσουν το ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό (είτε πρόκειται για μια καλοστημένη απάτη είτε για αληθινή καταγγελία).
Ήδη η συντακτική ομάδα λαμβάνει τεράστιο όγκο e-mails αναγνωστών που ζητούν να μάθουν περισσότερα. Όπως είναι σαφές δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε δημοσιοποίηση μέχρι να υπάρξει Δελτίο Τύπου από τις διωκτικές αρχές.
[25/4/2012 - 23:23] Έχουμε πληροφορηθεί μέσω Twitter οτι ήδη Έλληνες ένθερμοι υποστηρικτές των Anonymous συνασπισμένοι έχουν εντοπίσει το όνομα, τα στοιχεία και τα τηλέφωνα του παιδόφιλου-μέλους του συγκροτήματος και ήδη έχουν ξεκινήσει Operation εναντίον του. Η ιστοσελίδα του συγκροτήματος όπως μας ενημερώνουν  βρίσκεται ήδη εκτός λειτουργίας, ενώ έχουν ξεκινήσει «βομβαρδισμό» μέσω e-mail και SMS μυνημάτων εναντίον του καλλιτέχνη! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «Δεν μας αρέσουν οι παιδόφιλοι το site θα μείνει κάτω..Anonymous»
[26/4/2012 - 01:18] Στο e-mail από το οποίο έχει αποσταλεί η καταγγελία (αληθή η ψευδή) εναντίον του καλλιτέχνη έχει πραγματοποιηθεί προσπάθεια απόκρυψης ταυτότητας. Τo e-mail έχει αποσταλεί όπως διαπιστώσαμε σε μεγάλο αριθμό ειδησεογραφικών ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας υπηρεσία ανώνυμης αποστολής e-mail με προέλευση την Τσεχία (!) ενώ μέχρι αυτή την στιγμή κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει την αυθεντικότητά του. Κάτι τέτοιο πιθανόν οδηγεί στο συμπέρασμα οτι πρόκειται για προσπάθεια παραπλάνησης των δικτυακών ειδησεογραφικών μέσων από κακόβουλους χρήστες.
[Update 3 - 26/4/2012 - 10:51] Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες η Εισαγγελία έχει ήδη διατάξει έρευνα για την διερεύνηση του περιστατικού έχοντας αναθέσει στις διωκτικές αρχές να εντόπισουν τα ηλεκτρονικά ίχνη και να διερευνήσουν τις καταγγελίες εφόσον πρόκειται για απάτη εναντίον του γνωστού συγκροτήματος με σκοπό τον εκβιασμό ή κάτι άλλο.
www.secnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια