Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

EUROVISION 2012 και στοιχήματα

Πώς διαμορφώνονται τα στοιχήματα μέχρι τώρα!
Μία προσφιλής ενασχόληση με την οποία καταπιάνονται κάθε άνοιξη οι απανταχού bookmakers είναι φυσικά και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της Ηπείρου μας, με τα εκατομμύρια τηλεθεατών από όλο τον κόσμο.
Με τα συνολικά 42 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στην Eurovision 2012 να....

 έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, τα στοιχήματα έχουν «πάρει φωτιά», διαμορφώνοντας μια πρώτη εικόνα του τι πρόκειται να επακολουθήσει, αλλά και την γενικότερη τάση που θα επικρατήσει ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές.

Τα στοιχήματα αυτά χωρίζονται σε διάφορες επί μέρους κατηγορίες, με διαφορετικές αποδόσεις και σύστημα ψηφοφορίας σε καθεμιά.
Ας ρίξουμε μια ματιά στις κυριότερες από αυτές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον μέσο όρο των αποδόσεων από είκοσι διαφορετικές εταιρείες.

Σε ότι αφορά τις προβλέψεις για τις χώρες που διεκδικούν τη νίκη στον φετινό διαγωνισμό (ποια χώρα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει), τα δεδομένα διαμορφώνονται ως εξής:

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη της φετινής διοργάνωσης παραμένει η Σουηδία, με τις αποδόσεις για τη συμμετοχή της να μειώνονται καθημερινά, αγγίζοντας σε ορισμένες εταιρείες και τα επίπεδα του 1.6 προς 1, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη χώρα. Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν (με σειρά απόδοσης)
οι: 
Ρωσία, Δανία, Ιταλία, Σερβία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Ισλανδία και Ιρλανδία. Στην γενική αυτή κατάταξη η Ελλάδα βρίσκεται στην 12η θέση, ενώ η Κύπρος στην 15η. Στις δύο τελευταίες θέσεις συναντάμε το Μαυροβούνιο και τη Μάλτα.

Στην κατηγορία πρόβλεψης της τελικής δεκάδας του φετινού βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή των χωρών που θα τερματίσουν στις δέκα πρώτες θέσεις του τελικού, η σειρά απόδοσης παρουσιάζεται ως εξής:

1. Σουηδία, 2. Ρωσία, 3. Σερβία, 4. Δανία, 5. Ελλάδα, 6. Ιταλία, 7. Νορβηγία, 8. Τουρκία, 9. Αζερμπαϊτζάν και 10. Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κύπρος συναντάται στην 18η θέση αυτού του πίνακα, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκουμε την Πορτογαλία.

Αναφορικά με τον Α’ Ημιτελικό, ο κατάλογος με τις χώρες που προηγούνται στις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό περιλαμβάνει τις (με σειρά απόδοσης):

1. Δανία, 2. Ισλανδία, 3. Ρωσία, 4. Ρουμανία, 5. Ελλάδα, 6. Ιρλανδία, 7. Ισραήλ, 8. Κύπρος, 9. Αλβανία και 10. Μολδαβία. Στην τελευταία θέση του ημιτελικού αυτού πλασάρεται η συμμετοχή του Άγιου Μαρίνου.

Η αντίστοιχη κατάταξη για τον Β’ Ημιτελικό (ποιες δέκα χώρες έχουν πιθανότητες πρόκρισης) είναι η εξής:

1. Σουηδία, 2. Σερβία, 3. Νορβηγία, 4. Τουρκία, 5. Βοσνία Ερζεγοβίνη, 6. Σλοβενία, 7. Ουκρανία, 8. Εσθονία, 9. Λευκορωσία και 10. Σλοβακία. Η χώρα με την χαμηλότερη πρόβλεψη (τελευταία θέση) για τον ημιτελικό αυτό είναι η ΠΓΔΜ.

Τα δεδομένα αυτά διαφοροποιούνται καθημερινά και οι ανακατατάξεις στους πίνακες πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενες, μέχρι και την έναρξη του διαγωνιστικού τμήματος της 57ης Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο. Σε κάθε περίπτωση, οι εν λόγω αποδόσεις αποτελούν αντικείμενο ενδιαφέροντος για τους fans του διαγωνισμού, αλλά και πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών.
freegossip

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια