Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όλοι στη Βουλή

Ο ένας μετά τον άλλον οι δημοσιογράφοι αφήνουν την πένα και ρίχνονται στη μάχη της προεκλογικής περιόδου για τον πολυπόθητο σταυρό των ψηφοφόρων!
Την τιμητική τους σε αυτές τις εκλογές έχουν οι αθλητικοί συντάκτες και παρουσιαστές...
Σύμφωνα με την....

 "Παρασκευή +13", η Άννα Καραμανλή και η Άρια Αγάτσα είναι υποψήφιες με τη Ν.Δ ενώ στο ψηφοδέλτιο στην Α' Αθήνας προστέθηκε και ο Μανώλης Μαυρομάτης.
Ο δημοσιογράφος του MEGA, Αντώνης Λιάρος, θα κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο ιδιοκτήτης της τοπικής εφημερίδας της Πρέβεζας το "Βήμα", Δημήτρης Κατσιπανέλης.
Στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα κατέβουν ο πρώην διευθυντής του "Ελεύθερου Τύπου", Γιάννης Μιχελάκης.
Ο Αχιλλέας Βουνάτσος (Λάρισα), ο Στέλιος Λεύκοβιτς (Ιωάννινα), η διευθύντρια τηλεοπτικού καναλιού στις Σέρρες, Φωτεινή Αραπατζή, ο εκδότης Παντελής Μαραβέλιας (Δωδεκάνησα), η Νατάσα Ράγιου στην Πάτρα και ο Διαμαντής Σεϊτανίδης στην Ηλεία.
Ο Γιώργος Βαρεμένος κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία.
Στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ θα βρίσκεται ο εκδότης, Γιώργος Κύρτσος, αλλά και η δημοσιογράφος, Θάλεια Χούντα.
Ο Γιώργος Καραμέρος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.
Στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜ. ΑΡ. θα βρίσκεται στην Α' Αθήνας, ο Μάκης Διόγος από το STAR, η Δώρα Σέλλα, ο Γιώργος Μπράμος, ο Μάκης Γιομπαζολιάς, ο Γιώργος Καρβουνιάρης στη Πάτρα, αλλά και ο Απόστολος Ράσσιος στα Τρίκαλα.
Ο Τέρενς Κουίκ θα είναι στο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ στην Α' Θεσσαλονίκης θα είναι η Βάνα Αγγελογιάννη αλλά και ο εκδότης- δημοσιογράφος Χρήστος Καλατζής (Αργολίδα) και ο Βασίλης Χήτος στα Ιωάννινα.
Με τη Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι υποψήφιοι ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερισίων Επαρχιακών Εφημερίδων, Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος (Αχαϊα) και ο δημοσιογράφος της "Ναυτεμπορικής" Βαγγέλης Νικολακάκης.
Τέλος, ανακοίνωσε την υποψήφιότητα της η Πόπη Διαμαντάκου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗΜ. ΑΡ του Φώτη Κουβέλη.
Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια