Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ταμείο Αλλεργίας στην Πύλη Αξιού

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάκης Μπουλάς, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κούτρας, Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, η αγαπημένη μουσική παρέα ανηφορίζει στην Θεσσαλονίκη στην ”ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ” θα συνεχίσει να μας προσφέρει......

 τη σταθερή της συνταγή, ένα συνδυασμό γέλιου, τραγουδιού, πρόζας αλλά και άλλων στοιχείων επιθεώρησης.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ευρηματικός, πολυτάλαντος και μοναδικός στο είδος του, ο Σάκης Μπουλάς, μια εκλεκτή προσωπικότητα στο χώρο της μουσικής και του θεάματος, ο Δημήτρης Σταρόβας, ένας ξεχωριστός πολυδιάστατος καλλιτέχνης που γνωρίσαμε από τους “Άγαμοι Θύται”.

Ταμείο Αλλεργίας, στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη

Στην παρέα προστίθενται φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας εξαιρετικός τραγουδοποιός της νεότερης γενιάς και βεβαίως ο Γιάννης Κούτρας, μία κλασική μορφή στο ελληνικό τραγούδι.

Αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, θεατρικά πολιτικής-κοινωνικής σάτιρας και ανθρωπίνων σχέσεων, με στοιχεία stand up comedy και βασικό γνώμονα πάντα την άμεση επικοινωνία με τον κόσμο, θα είναι τα στοιχεία που θα διέπουν τις παραστάσεις στην “Πύλη Αξιού“.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ !
Παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων
Έναρξη από Παρασκευή 20 Απριλίου 2012
ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ
Τηλ. κρατήσεων: 2310.55.31.58 – 2310.55.31.98

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια