Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θοδωρής Αθερίδης - Σμαράγδα Καρύδη χώρησαν

Για τη Σμαράγδα Καρύδη, την οικονομική κρίση και την τηλεόραση μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Όπως τόνισε ο ηθοποιός μπορεί επί οχτώ χρόνια να ήταν… αυτοκόλλητος με την Σμαράγδα Καρύδη, όμως πλέον οι δυο τους ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους.
«Πριν βρεθούμε....

 ο ένας στο δρόμο του άλλου ήμασταν γνωστοί ηθοποιοί. Φυσικά διανύσαμε μια εποχή, χρονικά μεγάλη, με πολλές κοινές επιτυχίες. Τώρα ακολουθούμε άλλους δρόμους, μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Αυτό θα γίνει όταν το κρίνουμε εγώ και η Σμαράγδα απαραίτητο. Όμως δεν μας γνώρισε μαζί ο κόσμος», είπε ο ηθοποιός.

Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έκρυψε μάλιστα ότι είναι ένας από τους πολλούς που τον έχει αγγίξει η οικονομική κρίση που περνά η χώρα.

«Έχω πληρώσει τεράστια ποσά σε φόρους και έχω εισπράξει ελάχιστα χρήματα, επειδή καθυστερούν όλες οι πληρωμές σε όλες τις δουλειές μας. Σαφέστατα αντιμετωπίζω πρόβλημα ρευστότητας και κατ’ επέκταση η διαβίωσή μου έχει γίνει πρακτικά δύσκολη, όπως και όλων των Ελλήνων», τόνισε.

Πάντως τηλεόραση θα συνεχίσει να κάνει, αφού όπως είπε το «Πίσω στο σπίτι» έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

«Στην τηλεόραση θα με βλέπετε και στο άμεσο μέλλον ως ηθοποιό, αφού θα συνεχιστεί το σίριαλ “Πίσω στο σπίτι” και την επόμενη σεζόν. Αποφεύγω να γράφω για την τηλεόραση γιατί είναι εξαντλητικό», είπε.

Όσο για το αν λειτουργεί περισσότερο με τη λογική ή το συναίσθημα, ο Θοδωρής Αθερίδης απαντά:

«Ο έρωτας είναι ένα ολιστικό αίσθημα και απόλυτα καθοριστικό για οτιδήποτε άλλο κάνεις στη ζωή σου. Οπότε, λογικά, αν είσαι μονίμως παθιασμένος και ερωτευμένος, η υπόλοιπη ζωή σου δεν θα προχωρά. Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής, δεν είναι όλη η ζωή», είπε.?
Πρώτο Θέμα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια