Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 15 Οκτωβρίου του 1979.
Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό.
Το 2000 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας, αλλά και θεατρικά σεμινάρια.
Το 2002 πέρασε με επιτυχία στις εξετάσεις του....

 Υπουργείου Πολιτισμού και μπήκε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή. Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές: Απαγορευμένη αγάπη, Λευκός Οίκος, Σχεδόν ποτέ, Κλείσε τα μάτια, Μπερδέματα, Βέρα στο δεξί. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία Η Λίζα και όλοι οι άλλοι και στη μικρού μήκους ταινία Αλμουκάν.
Το 2004 είχε ραδιοφωνική εκπομπή στον Virgin Radio Athens και στο 88FM. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.
Με αφορμή την παράσταση «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» στην οποία πρωταγωνιστεί, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Έχω υπάρξει σε νευρική κρίση στιγμιαία, για καμία ώρα και μετά συνέρχομαι.
Είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να εκραγώ για λίγο αλλά μετά το μαζεύω. Δεν αφήνω γενικά τον εαυτό μου να παρασυρθεί πολύ», τονίζοντας: «Προσπαθώ να μην τσακώνομαι. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξεκινήσω τον τσακωμό αλλά αν συμβεί κάτι που θα με στεναχωρήσει, προσβάλλει, φοβίσει ή όλα αυτά άσχημα, θα τσακωθώ».
Σχετικά με τα τουρκικά σήριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλούν. Δεν τα βλέπω, δεν μου αρέσουν. Παρ’ όλα αυτά, μπορώ να πω πως είναι πολύ προσεγμένες σειρές, δεν είναι της πλάκας. Αλλά δεν μου αρέσουν.
Δεν μπορώ να το δω τόσο προσωπικά και να πω ότι μας στερούν τη δουλειά μας. Ο λόγος που έχει γεμίσει η τηλεόραση τούρκικα είναι πρακτικός, έχει να κάνει με την γενικότερη κατάσταση, συμφέρει τα κανάλια προφανώς από το να πληρώνουν Έλληνες ηθοποιούς… Ελπίζω πως, όταν αυτό το πράγμα αρχίσει να ανακάμπτει με έναν τρόπο, θα αλλάξει το τοπίο και θα γίνει πιο ελληνικό».
Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Όλες οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης. Σχεδόν όλες, νομίζω ότι η μοναδική σχέση που δεν έχει ημερομηνία λήξης είναι η μάνα και ο πατέρας με τα παιδιά τους. Είμαι ρεαλίστρια».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια