Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Robert Powell «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Ο Ρόμπερτ Πάουελ δεν τρελάθηκε και δεν αυτοκτόνησε
Κάθε χρόνο «τον βλέπουμε» σαν «Ιησούς από τη Ναζαρέτ».
Ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο ηθοποιός με τα διαπεραστικά γαλάζια μάτια, που ενσάρκωσε το Θεάνθρωπο, έχει δώσει τροφή σε πολλούς αστικούς μύθους σχετικά με το δρόμο που ακολούθησε μετά τη θρυλική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι.
Παρά την εξαιρετική ερμηνεία του, ο Πάουελ δεν έγινε ποτέ μεγάλος αστέρας.
Η εξαφάνισή του από την showbiz έκανε πολλούς να διαδώσουν διάφορες φήμες περί ασθενειών, κατάθλιψης, ακόμη και αυτοκτονίας του ηθοποιού.
Στην πραγματικότητα, ο Πάουελ δεν έπαθε τίποτα από όλα αυτά.
Ο βρετανός ηθοποιός εξακολούθησε να παίζει σε τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και σε ευρωπαϊκές ταινίες.
Σήμερα ζει στη Βρετανία, μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη, 35 και 33 ετών αντίστοιχα.
Ο Πάουελ για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»:
  • Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία.
  • Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο «ρεαλιστικός» μπορούσα.
  • Κάποια στιγμή κοιτάζοντας στον καθρέφτη, αναγνώρισα στο είδωλό μου τον Ιησού. Μου φάνηκε ότι είδα την εικόνα που έχει ο καθένας από εμάς γι΄ Αυτόν, όταν προσπαθούμε να τον φανταστούμε. Την εικόνα που έχω συγκρατήσει από παιδί.
  • Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως «τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια