Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κυπελλούχος 2012 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός,κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο
Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός με γκολ του Φουστέρ στο 119',μόλις ένα λεπτό πριν τελειώσει και η παράταση του αγώνα,νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1!
Νταμπλούχος λοιπόν ο Ολυμπιακός σ' έναν αγώνα που χρειάστηκαν....

 120' για να βγει ο νικητής του Κυπέλλου Ελλάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012.Ατρόμητος και Ολυμπιακός χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα πάλεψαν για το τρόπαιο με όλες τους τις δυνάμεις.Ειδικά στο δεύτερο μέρος της παράτασης οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ήταν συγκινητικές με χαρακτηριστικότερη αυτή του Δημούτσου που έπαιζε τραυματίας σχεδόν σε όλη την παράταση.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 1-1,προηγήθηκε ο Ολυμπιακός με τον Τζεμπούρ στο 29' για να ισοφαρίσει ο Ιγγλέσιας στο 76' για τον Ατρόμητο.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι στο 25',όταν ο Χολέμπας έστειλε τη μπάλα άουτ από τα 11 βήματα.
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας Οικονόμου, Φυτανίδης, Τόμας, Ιγκλέσιας(97' Ζουέλα), Δημούτσος, Μπρίτο(77' Σφακιανάκης), Επστάιν, Τάτος(63' Καραμάνος), Μήτρογλου

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Χολεμπας, Ορμπάιθ,Μανιάτης(102' Μοντέστο), Μακούν(82' Φουστέρ), Αμπντούν(72' Φετφατζίδης) , Τζεμπούρ, Μιλαράς
zeidoron dtsoukas

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια