Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

UP Greek Tourism: στη Νέα Υόρκη θα μυρίζει Ελλάδα

Σήμερα είναι η μέρα που θα ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη η μεγάλη καμπάνια για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
Οι Έλληνες ομογενείς προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν να πατήσει ξανά, γερά στα πόδια της η χώρας μας, και ο τουρισμός θα παίξει σπουδαίο τρόπο. Το project “UP Greek Tourism” αποτελεί μια έξυπνη πρωτοβουλία τριών Ελλήνων, του Γιώργου Κλειβοκιώτη, του Στάθη Χαϊκάλη και του Ονίκ Παλαντζιάν οι οποίοι εδώ και δύο μήνες, με τη βοήθεια φυσικά πολλών ακόμα, σχεδιάζουν το μηχανισμό με τον οποίο θα διαφημιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η χώρα μας.

Έτσι σήμερα θα στηθεί στην πλατεία της Νέας Υόρκης μια μεγάλη οθόνη στην οποία για ένα διάστημα περίπου 1-2 μηνών, ο Ελληνικός Τουρισμός θα προβάλλεται σε διαφημιστικά σποτ των 60΄΄, 4 φορές την ώρα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο! Για να γίνει αυτό βοήθησαν οικονομικά με μεγαλύτερο ή μικρότερο ποσό πάνω από 300 άτομα. Το 50% των δωρεών προήλθαν από την Ελλάδα, ενώ το υπόλοιπο προήλθε από Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Κατάρ, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α. Το μήνυμα διαδόθηκε γρήγορα μέσω των κοινωνικών δικτύων, Facebook και Twitter αναφέρει ο κύριος Κλειβοκιώτης.
Τις εκπλητκτικές φωτογραφίες της καμπάνιες έφτιαξε ο Ελληνοαμερικανός Χάρης Τσέβης, γνωστός και για τα διάσημα πορτραίτα του Steve Jobs που είχε φτιάξει με προϊόντα της Apple.
Δείτε τι φωτογραφίες και το video promo της καμπάνιας:
UP Greek Tourism: Από σήμερα στην Νέα Υόρκη θα «μυρίζει» Ελλάδα (2)
UP Greek Tourism: Από σήμερα στην Νέα Υόρκη θα «μυρίζει» Ελλάδα (3)
UP Greek Tourism: Από σήμερα στην Νέα Υόρκη θα «μυρίζει» Ελλάδα (4)
UP Greek Tourism: Από σήμερα στην Νέα Υόρκη θα «μυρίζει» Ελλάδα (5)
UP Greek Tourism: Από σήμερα στην Νέα Υόρκη θα «μυρίζει» Ελλάδα (6)
UP Greek Tourism: Από σήμερα στην Νέα Υόρκη θα «μυρίζει» Ελλάδα (7)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια