Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Jean Dujardin

Ο Jean Dujardin γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1972.
Από παιδί σκέφτεται να γίνει σχεδιαστής και σπουδάζει ένα χρόνο στην Καλών Τεχνών φιλοσοφία. Δουλεύει για ένα διάστημα ως κλειδαράς και miroitier πριν την αναχώρηση της στρατιωτικής θητείας του.
Εκεί ανακαλύπτει το ταλέντο του στην κωμωδία.
Μετά το στρατό άρχισε να....

 παρουσιάζεται σε μικρές σκηνές του Παρισιού, όπου τον ανακαλύπτουν. Ωστόσο, αυτός συνεχίζει να κάνει ρόλους σε ταινίες ή την τηλεόραση και το 1999 είχε επιλέξει να ερμηνεύσει Λουλούς στη μίνι σειρά "A Guy κι ένα κορίτσι".
Μένει για 4 χρόνια και αναγνωρίζεται από τον κόσμο του κινηματογράφου που του προτείνουν το 2002 πρώτους ρόλους ( «Καλώς ήρθατε στο Rozes," "Όλα τα κορίτσια είναι Folles", κ.λπ.) ..
Το 2003, αφού τελειώνει η τηλεοπτική σειρά "A Guy κι ένα κορίτσι",  αφιερώνεται στον κινηματογράφο ως ηθοποιός και θα έρθει η δόξα το 2005: "Brice de Nice".
Η επιτυχία συνεχίζεται: "99 φράγκα", "Ca $ h" και το 2009 "oss117" και "Lucky Luke" είναι λίγοι μόνο από τους τίτλους για έναν ηθοποιό που λάμπει για πολλά χρόνια.
Μετά τη νίκη του, ο Dujardin έκανε τον απολογισμό του:
"Για έναν Γάλλο ηθοποιό, είναι απίστευτο αυτό που ζω. Για έναν ηλίθιο Γάλλο ηθοποιό. Ναι, ήμουν πολύ κακός μαθητής, ήμουν πολύ ηλίθιος. Βασικά ακόμα είμαι ηλίθιος αλλά τώρα τουλάχιστον έχω και ένα Oscar"!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια