Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διαλέξτε το κατάλληλο βερνίκι νυχιών

Διάφανο, κόκκινο, ροζ ή γκλίτερ… δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο βερνίκι νυχιών να διαλέξετε;
Δε χρειάζεται πανικός!
Διαβάστε παρακάτω κάποια tips για να βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει και κάνει τα νύχια σας να δείχνουν υπέροχα...

Ο χρυσός κανόνας
Ταιριάξτε το με τη συνολική εικόνα σας. Το βερνίκι νυχιών είναι μέρος του στιλ σας και όπως κάθε άλλο αξεσουάρ κι αυτό πρέπει να είναι συμβατό με τη γενικότερη εμφάνισή σας. Σιγουρευτείτε ότι ταιριάζει με τα χρώματα των ρούχων σας κι έτσι δε θα χρειάζεται να προσπαθείτε να κρύψετε τα παράταιρα νύχια σας.

Τα χρώματα
- Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα από τα ρούχα σας.
- Τα διάφανα, ροζ, κρεμ ή μπεζ βερνίκια προσδίδουν κομψότητα στα νύχια σας. Ανεξάρτητα από την εποχή και το στιλ σας, οι απαλές και φυσικές αποχρώσεις συνδυάζονται με όλα, στρώνουν εύκολα και διαρκούν για 3-4 ημέρες. Το γαλλικό μανικιούρ μπορεί να θέλει περισσότερη ώρα και περισσότερη τέχνη για να γίνει αλλά αξίζει τον κόπο καθώς δίνει ένα très σοφιστικέ στιλ στην εμφάνισή σας.
- Το κόκκινο βερνίκι ενσαρκώνει τη θηλυκότητα, είναι πολύ σικ για βραδινή έξοδο και συνδυάζεται άψογα με κόκκινο κραγιόν. Όταν βάφετε κόκκινα τα νύχια σας, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε διάφανη βάση και να περνάτε δύο στρώματα βερνίκι. Το κόκκινο ταιριάζει απόλυτα με μαύρα ή ρούχα με κόκκινες λεπτομέρειες.
- Αν έχετε βάψει τα μάτια σας με καφέ ή δαμασκηνί σκιές, τολμήστε να δοκιμάσετε ένα σκούρο βερνίκι νυχιών σε καφέ, δαμασκηνί ή μωβ αποχρώσεις. Αποφύγετε αυτά τα χρώματα αν τα ρούχα που φοράτε είναι μαύρα, αντίθετα προτιμήστε πιο ψυχρά χρώματα όπως άσπρο ή γκρι.
- Αν διαλέξετε μαύρο βερνίκι νυχιών για extreme εμφανίσεις, φροντίστε τα νύχια σας να είναι κοντά και τετράγωνα, περιττό να αναφέρουμε ότι ταιριάζει με μαύρα και πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε τα καφέ χρώματα.
- Το βερνίκι με γκλίτερ δίνει λάμψη στο λουκ σας. Το καλοκαίρι φωτίζει τα μαυρισμένα από τον ήλιο πόδια σας και το χειμώνα είναι ένας υπέροχος τρόπος να διακοσμήσετε τα άκρα σας. Παρόλα αυτά, καλύτερα να το χρησιμοποιείτε περιστασιακά.

Ο σωστός τύπος βερνικιού
Παρόλο που έχετε πλέον καταλήξει στο σωστό χρώμα, η αποστολή σας δε σταματάει εκεί! Πρέπει επίσης να διαλέξετε ανάμεσα από τους διαφορετικούς τύπους υφής, κάθε μία από τις οποίες δίνει ένα διαφορετικό εφέ (περλέ, γυαλιστερό ή ματ).
- Για τη δουλειά ή για καθημερινή χρήση, προτιμήστε ένα ματ βερνίκι νυχιών. Είναι ιδανικό αν θέλετε να κρατήσετε το συνολικό μακιγιάζ σας διακριτικό και φυσικό.
- Το γυαλιστερό βερνίκι σας δίνει σοφιστικέ στιλ, είναι πάντα στη μόδα και όποιο χρώμα κι αν διαλέξετε θα δείχνει τα χέρια σας εκθαμβωτικά και πολύ θηλυκά.
- Το περλέ βερνίκι δεν είναι πλέον στη μόδα αλλά μπορεί να δείχνει όμορφο σε μαυρισμένο δέρμα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια