Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το βραβείο ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ στον Νίκο Βουλγαρόπο​υλο

Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" 2012, απένειμε το βραβείο "Μάθημα Ζωής" στον τετραπληγικό, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, στον κ. Νίκο Βουλγαρόπουλο που στόχο της ζωής του έκτοτε είναι να επιβιώνει αξιοπρεπώς μέσα από εμπόδια και δυσκολίες.

Ο Νίκος Βουλγαρόπουλος δημιούργησε το......

 απαραίτητο λογισμικό για να καλύψει αρχικά τις δικές του ανάγκες, να επικοινωνεί με νοσοκομείο, κλπ.
Το Disabled gr, ένα από τα πρώτα και πλέον πρωτοποριακά Bulletin Boad Systems, απέκτησε πρόσβαση στο Διαδίκτυο που, από το 1991 έως σήμερα, θεωρείται μια από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες αναπηρίας στον κόσμο, αριθμώντας περισσότερους από 10.000 επισκέπτες ημερησίως!

Εκδίδει το περιοδικό "Αναπηρία τώρα" και στις αρχές του 2012 η ψηφιακή βιβλιοθήκη διαθέτει περισσότερους από 70.000 τίτλους βιβλίων και άρθρων.
"Δημιούργησα μόνο μια σειρά εργαλείων που τα εμπιστεύθηκαν και τα χρησιμοποιούν χιλιάδες άνθρωποι με αναπηρία και δίψα για ενημέρωση και επικοινωνία"...όπως αναφέρει.

Η Ένωση "Mαζί για το Παιδί" διοργάνωσε την εκδήλωση "Βραβεία - Μαζί με το Παιδί" αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στο έργο καθημερινών ανθρώπων που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο. Η Ένωση τίμησε τους χορηγούς που στήριξαν το έργο της μέσα στη χρονιά που πέρασε. Τα βραβεία απένειμε το τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια